rachka_ napisal/-a:haha to pa je čist moja temapri sedanjem se sicer nimam kaj pritoževat.. sva šele slabo leto skupaj in sem do zdaj dobila bolj malo darilc, ampak so bila pa skrbno zbrana.. še vedno imam tisti parfum Wish od choparda najrajši na svetu
![]()
se pa zeplete pri bivšemon pa total NI imel smisla za to.. nikoli nebom pozabila prve obletnice, ko sem se najbolj namatrala z printanjem skupnih slik..rezanjem, lepljenjem, sestavljanjem verzov in besedilc in vse to kronološko (od začetkov do enega leta) strnila v ljubek zvešček. no on prvo kot prvo sploh ni prinesel darila s seboj..je pa mi ga dal naslednji tedn.. in to je bilo..khm SPODNJI DEL TRENIRKE! ne morm rečt, da nisem bila razočarana. pa ful nisem materialističen tip..bi mi prnesel eno rožco pa bi bla najbolj srečna.
no hecno je bilo tudi eno izmed rojstnodnevnih daril.. dobila sem navadno milko (ok to še je kul) pol eno keramično ploščico bež barve (do danes nevem čemu je namenjena..še najbolj je podobna talni ploščici) in mobi-kartico za 1000 SITma čist je zmagal
*LooBika* napisal/-a:za rojstni dan mi je voscil in pol tip rece; kaj bi mela za roj.dan, da mi da denar al pa naj grem zraven, pa naj povem, kaj hocem...halo??!!![]()
metuljčica* napisal/-a:Aja, in prav zagroziti sem mu morala, ker mi je nameraval kupiti avto!!!