Jaz do zdaj še nisem ugotovila nobene podobnosti s kakšno slavno osebo... (včasih je moja babica trdila da zgledam kot Twiggy... no fuckin way ) pa mi vi povejte...
Bunny Muffin napisal/-a:Jaz do zdaj še nisem ugotovila nobene podobnosti s kakšno slavno osebo... (včasih je moja babica trdila da zgledam kot Twiggy... no fuckin way ) pa mi vi povejte...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Hvala, hvala. Ja, dekleta jaz sem na sliki kdo pa drug... da ne boste kregane zaradi tega podeljevanje komplimentov, pa mi raje povejte komu sem podobna
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
satan28 napisal/-a:Bunny Muffin,na hitro si podobna tisti,ki je igrala Lucy, v Sedmih nebesih,..
Se podpišem.
Joj ko bi bla jst tko luštna ej.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Bunny Muffin napisal/-a:Jaz do zdaj še nisem ugotovila nobene podobnosti s kakšno slavno osebo... (včasih je moja babica trdila da zgledam kot Twiggy... no fuckin way ) pa mi vi povejte....
men je to zgodlarca rekla ( d sn kao k Twiggy) mal ji dogaja
Jst tko berem post od Bunny Muffin, pa pogledam slikco... in sm takoj rekla: Lucy od Seventh Heaven!!!!!!!!!!!!! Resno, brez da bi blala naprej druge poste... that's funny Pol je že neki na tem, če se strinjamo...
Jaz pa še nisn slišala, da bi bla komu podobna ... enkrat mi je en prijatl reko, da sn Dido podobna ... maybe ker sem mela isto barvo las pa dolžino ... nevem