S katero ocene bi ocenili sebe
Laurica* napisal/-a: U bistvu je tud odvisn od dneva no
Res je; pri meni bi bil videz prejšnji teden nekje med 8 in 9, recimo... Danes oz. ta teden je pa precej v minusu...
Osebnost zblojena in niha po lestvici

Čeprav glede karakternih značilnosti se mi zdi v redu & tud drugi se ne pritožujejo

nja.. osebnost zblojena in niha po lestvici.. good one
Nja, men kasne pou leta nazaj moja biusa najbols frendica rekla, da mam zjebano osebnost. In s cim je to utemeljila ? .. da kadar sem s tisto frendico, sem taka, ce sem s kom drugim u druzbi, sem drugacna..oz. kdr sm s kom k je ful mirn pato, sem tud js, pa kdr sm s kom, k je ful zblojen, sm tud js zblojena
Kaaaaaaaj, a ni to cist normalno ,no ? Se pac obnasam druzbi primerno. To je moj znacaj, nej se gre ubit zarad tega nooo !
Js jo pa sama se zmeri sz 9 ocenm, k mi je prou kul. Z 10 je pa ne bom, kr vem da mam napake, tko kt usak 

Nja, men kasne pou leta nazaj moja biusa najbols frendica rekla, da mam zjebano osebnost. In s cim je to utemeljila ? .. da kadar sem s tisto frendico, sem taka, ce sem s kom drugim u druzbi, sem drugacna..oz. kdr sm s kom k je ful mirn pato, sem tud js, pa kdr sm s kom, k je ful zblojen, sm tud js zblojena

ja pri meni je tud čist odvisno od dneva. 1x bi lahko ocenla svoj videz praktično z 10, spet drugič pa sem sama sebi tok grozna da bi si kr enko dala
ampak ob normalnih dneh bi si dala za videz recimo 8-bodimo optimistični
glede karakterja je tud enako in tud ne morm povedat. + če štejemo vse tiste pms dneve, itd. itd, hja
ampak bi si tudi dala recimo 8-ko ob normalnih dneh
sicer bi mogla to bolj na ure pisat in ne na dneve, ker mnenje o mojem videzu pa tud obnašanje se spreminjata iz ure v uro
tko nekako je to

glede karakterja je tud enako in tud ne morm povedat. + če štejemo vse tiste pms dneve, itd. itd, hja

sicer bi mogla to bolj na ure pisat in ne na dneve, ker mnenje o mojem videzu pa tud obnašanje se spreminjata iz ure v uro

tko nekako je to

Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
asta napisal/-a:odvisno od dneva... pouprečno sem pa 9. Kdaj zaidem tudi na 10 in 8
evo enako

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Hm... odvisno od dneva tudi pr meni! Videz: ku sm zrihtana in mam dobr dan in se dobro počutm, si lahko dam tudi 9.5, ko pa si vidm celulit v ogledalu, pa bi si dala 3
.
Karakter... ena 8. Ne več, ker znam bit preveč zakomplicirana, preveč sm čustvena, občutljiva... Ne manj, ker se znam prilagajat, znam tolažit, poslušat ljudi itd.
.

Karakter... ena 8. Ne več, ker znam bit preveč zakomplicirana, preveč sm čustvena, občutljiva... Ne manj, ker se znam prilagajat, znam tolažit, poslušat ljudi itd.

Just dance and everything it´s gonna be ok!
imo ima večina v tej temi nekoliko precenjeno mnenje o sebi, je pa res, da je takim življenje lažje. jst bi se tudi nekoliko nižje ocenila, ker nisem najbolj samozavestna, ampak bi bilo vsaj bolj realno. malo samokritičnosti tudi ne škodi. me pa zanima, po kakšnih kriterijih ocenjujete, sploh karakter.