Počitniško delo [ZT]
to prvič slišm glede 11 ur...3 kolegice delajo tm pa nobene ne dela 1x tedensko 11ur...delajo po 8 ali 3 ure..ker magistrat je le firma, ki si ne privošči tega..drugač bojo pa iskal kmal v emporiumu, ker se itak septembra odpira Galerija Emporium v centromerkurju in bodo tja poslal boljše iz Emporiuma in Zare...
lahko da so se tko zmenle, ampak večina študentov zihr kak dan mora delat 11 ur. hehe ne mi govort kaka firma je magistrat, še predobro vem, verjemi
. in ja, je taka firma, da se kak dan tudi dela 11 ur
. btw če nekdo dela 11 ur, ne pomeni, da je firma slaba, pač ma zarad tega več frej dni. sej pravim študentje se mogoče lahko še zmenijo, pa še to večinoma ne, redni pa pač sploh ne. tko je blo takrat ko sem jaz delala, nimam razloga, da bi si izmišljevala. lahko da je zdej drugače, ma ne verjamem. pa ne dela se vsak dan 11 ur.

^^Ja
Ok sej mogoče res bedno, da kličeš še enkrat. Sm recimo, če ti rečejo da te bodo čez par dni poklical, ti pa recimo čakaš že dva tedna, bi js še enkrat poklicala, lepo povedala zakaj kličem in še enkrat vprašala, če rabijo koga za delat. Js mislem, da to ni neko teženje. Sej pol vidš, če resno misljo, al se samo neki zgovarjajo.

Ok sej mogoče res bedno, da kličeš še enkrat. Sm recimo, če ti rečejo da te bodo čez par dni poklical, ti pa recimo čakaš že dva tedna, bi js še enkrat poklicala, lepo povedala zakaj kličem in še enkrat vprašala, če rabijo koga za delat. Js mislem, da to ni neko teženje. Sej pol vidš, če resno misljo, al se samo neki zgovarjajo.
v emporiumu znajo tud šele čez dva tedna poklicat (al pa takoj nasledn dan, čist odvisno), tko da be patient
. Ne težit pa še enkrat klicat, to ful obupano zgleda
...joj ma na študentu je tok pestra ponudba del, zakaj se zmer sam v eno zapičte
. jaz ko sem iskala delo, sem zmer ene 5, 6 prošenj naenkrat poslala in tist, ki je prvi poklical, tja sem šla
.

-
- Komunikatorka
evva napisal/-a:odvisn kdo te bo mel. ampak ponavad vas je več skupi za mizo, vsak se predstavi, pove mal o seb, kaj študira, kje je že kej delal, zakaj se je odloču za emporium, kok ma kej časa za delo, nč ekstremnega. Najpomembnej je da rečeš, da si komunikativna, govoriš tuje jezike, te veseli delo z ljudmi in v modi, da maš velik časa (tud če ga nimaš) ...
Če boš preveč nakladala kakšen superman si te bodo imeli dokler ne najdejo nekoga drugega. Lahko en teden ali pa en mesec. Zdi se mi da je bolje če lepo poveš kaj znaš, kaj ne, ampak da se hitro naučiš.
Pa da še malo olja na ogenj polijem: Obrazce za zaposlitev v Zari 100% imajo tako na moški kot na ženski blagajni. Včasih več včasih manj. Za druge trgovine ne vem. Na razgovor boš najvrjetneje še prišla, če te bodo poklicali ali ne pa je odvisno. Kolikor vem te še isti dan pokličejo (ne vem pa če te pokličejo, če nisi sprejet). Kratkoročno ljudi ne najemajo, razen če se jih sami znebijo (pojdi enkrat na mesec po oddelkih, pa boš videla da se kar naprej menjajo.Lahko pa delaš 2x na teden, ko pripeljejo novo robo.

Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??