kam boš to nesla drobižek? Js mam celo škatlo kovancev, pa bi tud živalcam dala.
Drugač pa nism še nč plačvala, sm bla doma dva dni, me zanima kako bo jutr ko grem po karto za bus pa na faks
 Takoj bom avtomate prečekirala, kok je dražje
 Takoj bom avtomate prečekirala, kok je dražje 

)da bomo vidl delovanje, pa vse te fore. In je serviser zatajil, in včerej še nismo imel programov, smo si pa mal ogledal evre
 )da bomo vidl delovanje, pa vse te fore. In je serviser zatajil, in včerej še nismo imel programov, smo si pa mal ogledal evre  Danes se pa jst delala dopoldne pa šefica in smo ble skupej na blagajni, in  sploh ni problema, računalnik ti vse napiše..ti napišeš kolk tolarjev ti je dal človek in ti avtomatsko napiše kolk € moraš vrniti. Zdej je to res odvisno od trgovine kere programe majo. Nimamo pa strojčka za preverjanje, če je ponarejen evro. tle je hudič. Je pa danes blo kr par strank, katere so prosila tolarje nazaj, ne evrov..so me kr presenetli. Stranke so pa jamrale da so ble v merkatorju in da majo ful problemov, da so na blagajni hrenovke vlekle ceno 41€, ker so kao pr prenosu cen iz sit v € napačno decimalke napisal v računalnik. Take in podobne težave se pojavlajo
 Danes se pa jst delala dopoldne pa šefica in smo ble skupej na blagajni, in  sploh ni problema, računalnik ti vse napiše..ti napišeš kolk tolarjev ti je dal človek in ti avtomatsko napiše kolk € moraš vrniti. Zdej je to res odvisno od trgovine kere programe majo. Nimamo pa strojčka za preverjanje, če je ponarejen evro. tle je hudič. Je pa danes blo kr par strank, katere so prosila tolarje nazaj, ne evrov..so me kr presenetli. Stranke so pa jamrale da so ble v merkatorju in da majo ful problemov, da so na blagajni hrenovke vlekle ceno 41€, ker so kao pr prenosu cen iz sit v € napačno decimalke napisal v računalnik. Take in podobne težave se pojavlajo  Sej mnda se bo vse uredilu prou kmalu:)
 Sej mnda se bo vse uredilu prou kmalu:)

Dosti raje sem imela naše tolarčke, ker si videl npr. 10.000 sit, ki je bil bankovec in še tako lep povrhu, ko mi ga je babica nakazala.
 Dosti raje sem imela naše tolarčke, ker si videl npr. 10.000 sit, ki je bil bankovec in še tako lep povrhu, ko mi ga je babica nakazala.  Zdaj pa bo moj mošnjiček poln teh kovancev, ki bodo zarožljali vsakič, ko se bom jih mogla otresti. Pa še novo denarnico si moram kupiti.
 Zdaj pa bo moj mošnjiček poln teh kovancev, ki bodo zarožljali vsakič, ko se bom jih mogla otresti. Pa še novo denarnico si moram kupiti.