sanja1 napisal/-a:Mene pa zanima ce kdo kaj pozna Hotel Le Pacha v Hurgadi?tja grem julija pa bi mi prisla prav vsaka informacija...hvala
Jaz sem bila lani v tem hotelu. Nimam kaj slabega zarečt,hrana je bila super,hotel je v središču mesta,ponoči se pred hotelom vedno kaj dogaja,...meni je ful lepo blo...razen plaža me je malo motila...ni bil ravno takšen pesek kot sem prčakovala (peščena plaža,kot naprimer Djerba....) sicer je to bilo zapričakovat ker je hotel v centru mesta...Tiste najlepše plaže pa se nahajajo kr precej oddaljene od centra mesta. Če boš šla v Hurgado pojdi obveno na izlet z ladjo do koralnih grebenov kjer šnorkljate-potapljate..
Lahko si tudi pogledaš slike na tej strani:
http://www.holidaycheck.com/detail-Trav ... e_hid.html
sanja1 napisal/-a:Mene pa zanima ce kdo kaj pozna Hotel Le Pacha v Hurgadi?tja grem julija pa bi mi prisla prav vsaka informacija...hvala
Jaz sem bila lani v tem hotelu. Nimam kaj slabega zarečt,hrana je bila super,hotel je v središču mesta,ponoči se pred hotelom vedno kaj dogaja,...meni je ful lepo blo...razen plaža me je malo motila...ni bil ravno takšen pesek kot sem prčakovala (peščena plaža,kot naprimer Djerba....) sicer je to bilo zapričakovat ker je hotel v centru mesta...Tiste najlepše plaže pa se nahajajo kr precej oddaljene od centra mesta. Če boš šla v Hurgado pojdi obveno na izlet z ladjo do koralnih grebenov kjer šnorkljate-potapljate.. Lahko si tudi pogledaš slike na tej strani: http://www.holidaycheck.com/detail-Trav ... e_hid.html
hvala za informacije...ves kaj me se zanima kolk je odaljen luxur od Hurgade?
Ma kr je oddaljen. V kilometrih ti nebi znala povedat. Mi smo se z avtobusom vozli 5 ur. Če pa greš piramide gledat v Kairo pa se voziš tam nekje 6ur z avtobusom. kr traja tale vožnja, da si na koncu dneva čisto ubit Ampak se splača...vidiš in slišiš ogromno zanimivih stvari
Svaka čast pol. Jz sm bla februarja in smo vsi umiral od vročine, za poletje pa pravijo, da se v Egipt ne hud. In res ne poznam nobenga junaka. Ampak če ti praviš, da se je ne čut pol OK.
Jaz sem bila lani konec julija začetek avgusta v Egiptu...Pa tudi ni nevem kake pretirane vročine, se da čist navadno dihat. ker je tud vlaga tolk visoka da ne čutiš vročine tako kot jo čutiš pri nas poleti. Sicer pa vedno veter piha,tak da ni panike. Poleti so temperature od 37 do 41 ob morju...To pa je tudi največ,najnižje so januarja,februarja od 24-26... Ful vročina je če greš na te izlete Luxor, Kairo kjer pa so temperature lahko tud 48 (poleti)...
Glede vročine je v Egiptu ful različno. Jaz sem bila med prvomajskimi na križarjenju po Nilu in je blo na jugu Egipta (Asuan in po reki Nil proti severu) svinjsko vroče. Ko smo prišli pa do Hurgade ni blo nobene vročine več saj je vs cajt (zame nenormalno) pihalo.
Se spomnim ko smo šli snorklat z ladjico na ene otočke me je zeblo tk kot še v lajfu ne (samo sigurno zarad preveč sonca prejšnje dni, malo opečena sm bla tud), 1 dan pred tem mi je blo pa vroče kt še nkol.
Tko da v Egiptu ob morju se da čist lepo zdržat, na ostalih predelih je pa kar pasje in v času poletja, recimo od maja pa do sredine septembra ni priporočljivo hodit na potovanja po Egiptu (celini).
Jaz bi tudi šla rada še etos v egipt. Tiste, ki ste že bile, kam priporočate iti, in pa ali je boljše da grem na križarjenje ali v hotel?Hvala za vsak namig,.LP