zakaj se najpogosteje skregata?
- *arabic_girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Nova Gorica
- little bee
- Komunikatorka
prou nevem...razlogi so razporejeni enakomerno
*ponavadi se zato, ker je fuuul dosti časa na internetu (usakih 5 minut pogleda na isto internetno stran, če je slučajno kej novega pršlo!! wtf??) in me ponavadi sploh ne opazi...pole pa js zgubim živce...
*ko debatirava po telefonu, vem, kdaj dela kšno drugo stvar (al je na netu, al kej druzga išče), ker slišim po glasu (ni več tko zbran pr pogovoru)...in pole k ga prašm: "Ma dej kej delaš, d nisi tko zbran in d govoriš kr neki?" on: "Nč, sej se ti samo zdi!" grrrr
to me res nervira...

*ponavadi se zato, ker je fuuul dosti časa na internetu (usakih 5 minut pogleda na isto internetno stran, če je slučajno kej novega pršlo!! wtf??) in me ponavadi sploh ne opazi...pole pa js zgubim živce...
*ko debatirava po telefonu, vem, kdaj dela kšno drugo stvar (al je na netu, al kej druzga išče), ker slišim po glasu (ni več tko zbran pr pogovoru)...in pole k ga prašm: "Ma dej kej delaš, d nisi tko zbran in d govoriš kr neki?" on: "Nč, sej se ti samo zdi!" grrrr

- br0ken heart
- Komunikatorka
uf midva se zelo dolgo časa nisva nč kregala, sva se pa kasneje tolk več, ko so se začele debate okrog stanovanja, skupnega življenja. ma to nč resnega samo pač eni njegovi pogledi so (bili) res adijo (edinček).
tko da če se kregava se kaj glede tega al pa zarad mojega popizditisa (vem moj problem, ma si probam pomagat).

tko da če se kregava se kaj glede tega al pa zarad mojega popizditisa (vem moj problem, ma si probam pomagat).
kajira napisal/-a:se še nisva.je pa res, da je bolj sveža zveza.
zanima me, po kolkem času zveze ste se s fantom prvič kregale.
Po kksnih 8 mesecih...ampak takrat sem js res nekej nardila kar ne bi smela in sm mal zajebala...sva se pogovorila in je blo kul...ubistvu se ful ne kregava velik...do zdj sva se v dobrem letu in pol ene 2x tko ornk (prvic zarad cigaret, drugic pa, ker sem nekej brala na kompu, ko je on spau in je delval tko, ko da hoče z eno nekej met, oz da me je/hoce prevarat...ampak ni blo to to). Sva oba bl umirjene narave glede tega, tkoo da kksnega vpitja, zmerjanja, žaljenja, ...pri nama ni...