Partner glede na horoskopsko znamenje

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

glede na to, kaj piše na lunin.net, se vodnarji ujemamo z ribami. pol ko grem gledat, kdo paše k ribam, pa vodnarjev ni zraven. a to je samo enostransko al kaj..ne razumem :gruebel:
drugač pa ne dajem veliko na ujemanja po horoskopu...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

jaz sem enkrat nekje prebrala, da naj bi bile ribice za vodnarja sanjski partner na vseh področjih tako seksualno, intelektualno, prijateljsko...
Medtem, ko pa ribicam vodnarji ne ustrezajo tako preveč. Ne privlači jih njihova razumskost, imajo raje vodna znamenja. :!:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

men je pa to useen..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

~NIA~ napisal/-a:men je pa to useen..

men tud ja!ne izbiram partnerja glede na horoskopsko znamenje..res pa je da se je še vsak do zdaj ujemal s tistim kar piše v sanjski knjigi..so pa prevladovali kozorogi in dvojčki..in tud sedanji je dvojček :) in teorije o dvojčkih se še posebno drži da ima dva obraza.. :D :?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

kozarec napisal/-a:jaz sem enkrat nekje prebrala, da naj bi bile ribice za vodnarja sanjski partner na vseh področjih tako seksualno, intelektualno, prijateljsko...
Medtem, ko pa ribicam vodnarji ne ustrezajo tako preveč. Ne privlači jih njihova razumskost, imajo raje vodna znamenja. :!:

no, jaz svojemu kar ustrezam... :wink:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
*mariposa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ..severna primorska..

Neprebrana objava Napisal/-a *mariposa* »

Js sm pa prebrala da grejo vodnarji z dvojčki pa s tehtnicami najboljš skupi..
..iz izkušenj:js sm dvojček, on pa vodnar :love:

Sam pomoje ta znamenja niso tolk pomembna...morš človeka spoznat...in videt kako se ujameta...
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

joj men pa zmer pise da se ujamem s tehtncam pa jih ne prenesem!!! :evil:
*mariposa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ..severna primorska..

Neprebrana objava Napisal/-a *mariposa* »

No sej...sploh ni tolk odvisno...to je sam uno veš..da maš kej brat po revijah in pol si hepi ka piše kej lepga :lol:
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

ja ma mal je tud vazn kerga spola je znak,jst recimo sem kozoroginja, v nekih stvareh tipična v nekih ne, ampak dam za primer da sem po naravi ful zvesta, tipa ne bi nikol varala in prijateljice ne bi nikol izdala al pa zahinavla, poznam pa velik moških kozorogov, k so pa totalno nasprotje:so grozni ženskarji in pokvarjeni v iber,ne prenesem moških kozorgov!
to sploh nima veze z nami ženskami kozoroginjami, ki smo ful nežne in čustvene...
ampak a mi lah že kdo pove, da je kšni kozoroginji že ratal s kšnim strelcem, da me mal potolaži???
:o
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

Moonlightglow napisal/-a:morem spet dodat še to, da se ne sme gledat samo sončno znamenje, ampa vsaj še ascedent in luna, če ne ostali planeti in hiše.

ja tuki se pa strinjam...gledat moraš celo rojstno karto, v bistvu obe karti, tvojo in partnerjevo. samo sončevo znamenje še nič ne pove. tko da lubenica, tud s strelcem ti bo ratal :wink:
to infinity and beyond!
Mea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mea »

Je ujemanje precej odvisno od spola, ja. Jaz sem oven in naj bi se ujela z levi, kar za moške res drži, z ženskami se pa ne razumem. Sodeč po sedanjih izkušnjah, seveda.
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

js sm pa lev po horoskopu, pa morm rečt, da mam kr precej značilnosti tipičnga leva... sam da bi pa res vrjela v to, da se v horoskopu ujemaš al ne... to pa ne no... je bl od človeka odvisn kakšn je, na kar pa horoskop bl mal vpliva, kokr js poznam psihologijo :)

drugač pa nej se js ne bi ujemala z ovni, pa je moj dragi ovn, pa se čist kul razumeva in se ujameva na ush področjih, tko da je zame to dost jasn dokaz da horoskop ni ne vem kok bistvenga pomena... :)
Nikoli ne obupaj nad življenjem, ki je tako kruto... A živeti moramo... Čeprav za nič drugega, prav za lepe trenutke, ki jih je tako malo... A vendar so...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Kako pa je kaj z bikci? :D Midva sva oba bika, pa že 3 leta čist vredu skup funkcionirava. Včasih pride do kakšnih sporov, ker vsak trdi svoje, na koncu pa pol popustiva, pa najdeva nek skupni jezik. :) Ista znamenja kolikor vem, ne pašejo najbolj skupaj ampak jaz sem vseeno mnenja, da sem našla svojo sorodno dušo. :)
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

Jaz ful vrjamem v ta ujemanja-sicer se pa ponavadi nekako vedno zapletem z znamenji s katerimi se ujemam :) Nekak se mi zdi da se bolj štekam z njimi...
Angels fall first...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

allessya napisal/-a:Kako pa je kaj z bikci? :D Midva sva oba bika, pa že 3 leta čist vredu skup funkcionirava.

mam lih mal časa, naj ti bo :razz:

"Bik-bik:
Moški&ženska v tem znamenju sta si tako podobna, da bo njuno skupno življenje bodisi polno duševnih pretresov ali pa dolgočasja. Ona bo vodila dom kot dobro namazan stroj, kar mu bo zelo všeč in jo bo zato cenil. Odobraval bo njen pametni odnos do materialnih vprašanj življenja in njen veliki smisel za poslovanje.
Je odlična gospodinja in bo kos velikemu številu gostov prav tako, kot bi znala poskrbeti za kosilo v dvoje, obdržala bo trezno glavo, nič je ne bo zmedlo. To je pomembno, saj se oba zanimata za kulinarično umetnost, hrana in gostije velikokrat predstavljajo pomemben del v njunem skupnem življenju.
Oba čutita močno potrebo po izražanju čustev in se bosta trudila, da bi svoja občutja razložila drug drugemu.
Vir težav v njunem odnosu bi lahko bila trmoglavost in ljubosumje: medsebojno zasliševanje za vsak korak bi lahko vodilo v hude prepire. Ker so fizični apetiti dobro razviti pri obeh, je najbolje, če preživita pol svojega skupnega življenja v kuhinji in pol v spalnici. Spolno življenje je zanju pomembno, vendar je precej preprosto. V življenjski skupnosti dveh bikcev boste našli srečna, vesela in pretežka človeka, katerih življenje se suče v krogu njiju dveh. Zaradi značajskih sorodnosti - tako dobrih kot slabih - bo ta zveza bodisi odlična ali pa popolna polomija. "

To je iz knjige Ljubezen, spolnost in astrologija avtorice Teri King.
Pri moji kombinaciji je sicer čista brca v temo, enako za prejšnjo vezo, tako da je to malo z rezervo za jemat, pomoje, tako kot vse podobne zadeve. :cool:
Odgovori