Pozdravljeni!
Ravno zadnjič smo s kolegicami debatirale o načinih varanja, ki jih ponuja sodobna tehnologija, pa me zanima, kako gledate na to, da sta v zvezi in on uporablja razne flirt.com, glasujzame, na facebooku glasuje na are you interested in klika na sparkeyu..............
Je to že varanje, popetritev uric, igra, zabava??? Kako si to razlagate in ali ukrepate? Tudi sami to uporabljate? Se vam zdi, da je tehnologija s tega vidika prekosila tudi samo sebe, včasih je bilo potrebno oditi iz sobe, se dobit, potrudit, imet krinko kje si in zakaj, sedaj pa se samo usedeš, potipkaš, maš lepo, spoznaš po internetu če je vredno časa in truda in če je vredno potem narediš kakšen korak naprej (tako mi je to opisal nek prijatelj iz moškega vidika).
Sama sem prej kar nekajkrat potipkala na sparkeyu in podobnih facebok aplikacijah, ampak vedno zgolj kot zabavo in da vidiš kdo vse se še tam nahaja, nikoli pa ne da bi koga tako spoznala, sedaj ko imam to kar sem iskala (pa ne po internetu hehe) pa se mi sploh ne da več brskat po tem
lp