orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yancha »

Js sm lih učeri spet ''zalaufala'' Orbitrek,na katerem se je kar nekaj mesecev nabiral prah :oops: . Imam obdobja,ko čist notr padem in vadim skoraj vsak dan...včasih je pa tko,da postanem lena in se ga ne dotaknem-v tem času je odlično stojalo za obešanje bund :D .
No,učeri sm bla spet gor...za začetek samo 15 minut...bi hmal dušo spustila :razz: . Ampk feeling je pa fajn,ko se človk mal premiga...
40 minut pa neb nikol zdržala gor...No way!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

^^ja pa si dej na ful lažji upor, pa bo šlo ;)
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yancha »

Hja,ponavadi mam stopnjo upora nekje na sredini...Na najlažji še nisem vadila,ker se mi zdi,k da mišice premal delajo...No,mogoče bi pa zdržala gor 40 minut,če bi mela naštimano na lažjo stopnjo,pa če bi umes kašno pavzo nardila :D . Ampk kukr sm vidla v navodilih,je dovolj 25-30 minut,ker maščobe se začnejo topit pri 20-ih minutah vadbe...Zihr pa daljša vadba ne more škodit...
Dons zvečer bom spet migala...yuhu-kumi čakam :razz: . Sam voljo morm obdržat,pa bo.
malapupa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malapupa »

glih sem hotla prašat kak ene zdržite 40 min...jaz sem bla zdaj 2 dni po 15 min pa sem se trudla več pa ni šlo...nič me ni ubogalo...sicer mam neki stari orbitrek ko je precej glasn ampak to nia veze...full bi rada delala več kr nevem če z totimi 15 min glih kaj dosežeš...
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

malapupa pomoje bo najlaži, če se z nečim zamotiš, recmo gledaš zraven Tv, daš fajn naglas musko ... najslabš je, če sam na uro gledaš, kdaj bo konc. Zdej vem, ko sama na fitnesu gonm kolo, pa si kakšno revijo zraven vzamem al pa tv gledam, mi ful hitr mine; seveda čekiram, če gonm z dost veliko intenzivnostjo. :)
Pa velik sreče, sam vztrajat mormo! :P
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jah če človek goni tale orbitrek pred belo (ali kakšne duge barve) steno potem res težko zdrži več kt 15 minut... najboljš je, če zadevo izvajaš pred tv, pomaga pa tudi kakšn velik špegu :wink: (zdaj končno vem, zakaj majo v fitnesih povsod špegle :D )...
The secret of success is consistency of purpose.
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Sparks* »

Mene tud tale orbitrek ubija.. Verjeteno zato ker na splošno ne prenesem kšne vadbe znotraj, jst morm ven, na zrak! :) Sicer si vedno naštimam kašno dobro nadaljevanko zraven ampak se mi vseen vleče, čeprov mam dost kondicije. Tko da ponavadi vztrajam 20-30 minut, kej več pa res že težko zdržim!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ok, zdej k to berem sm se prov odločla, da bom začela jest tut mal na orbitreku delat... :) Kuj jutr zjutri bom šla za 15 min... al pa bom šla tečt... prov morm si neki umislt, k jest mam zmer to foro, da hujšam sam z dietam pa nč s telovadbo, pol mam pa tak grd trebuh :(
prov jutr začnem orbitrek + trebušnake šopat :)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mene ste pa zdj prpravle, da grem na svojga "lubija" ( to je stepper ) za ene pol urce, pol pa pod tuš, pa zravn svojga lubija ajat :wink:
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

deeej nooo..mal v naravo, trebušnjaki pa je to to..ne pa orbi trek..FEJ FUJ!! :( kaj ti bo to.. najbolš da ga postavš pred TV, si nardiš feeejst mastn sendvič pa gonš ko hrčk ceu dan da boš 1/7 tega sendviča prebaula!! to je moj mnenje..pa hoja ti nardi najbolšo postavo.. :cool:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja kokr komu sede ane. Drgač se pa pr nobeni hoji (razn, če je res una hitr hoja) v pol ure ne prešvicaš tok, k se jst na stepperju recmo. Pa vrjetn kšna na orbitreku. Je pa fajn tud v naravi športat ja, svež zrak pa to.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

v naravi je že super, samo ko je tako mrzlo trenutno.. :(
pa v naravi je res težje "zašvicat", kot se pa doseže s temi napravami. :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

pozim lahko smučas bordaš.. :)
... ι αм ωнαт ι αм ...
dream
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dream »

mily napisal/-a:midva z lubijom mama glih debato ka bi mela. al orbitrek al sobno kolo, kaj je bolš? kr jst navijam za orbitrek on pa bicikl. al je oboje sranje, in bova sam keš stran vrgla?

mily, doma imam in bicikl in orbitrek..sicer niti enega ne uporabljam dost, vendar je orbitrek definitivno bolsi..bickl je dober da drzi torbice k jih mam v sobi ;))

rajs dnar porabta za lep vikend kje in vec v naravo hodta pa uzivajta ;))
kat_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kat_ka »

meni je definitivno boljsi orbitrek!!!!
Odgovori