BuNNy_bLuE napisal/-a: ~tud če je grozno vroče, sem vedno pokrita z odejo kadar spim in sicer čisto pokrita. izpod odeje moli le moj nos, da lahko diham

- tud to je vrjetno posledica grozljivk
~pri 17-ih sem začela spat s pliškom
~če je po hiši nered me to spravlja ob živce, če pa je nered v moji sobi, je pa to neki čist vsakdanjega (beri: ne znajdem se, če nimam zvezkov po tleh, oblačil po postelji ...itd.

)
~imam weč prijateljev kot prijateljic (ampak to mi je čist ušeč

)
evo js tut to use... s tem, da spim s pliškototm že 17 let... ne morem zaspat brez njega... kamorkoli grem more it en od pliškotov zraven...
em pa tut vedno morem bit pokrita... sam ne čist do nosa... tk, da mam roke poleti vn... pozimi pa čist zadekana
am, glede sobe, če mam pospraveno ne sme bit nikjer niti praheca... sam pa ni dolgo ko je taka da bi bomba padal noter... pa ful me ne moti ko se učim če je razmetana... sam drgač v giši me pa ful moti če je v dnevni časopis mal krivo, al pa kaka smetka na tepihu...
glede prajtlov, pa jih mam tut js dost, pa se mi ne zdi da bi blo to kej čudnega, pač se nekatere bolš štekamo tut v prjatlskem smislu s tipi.
pol pa še to, da ko pišem al pa rišem, molim jezik vn... čist nezavedno... pa se ne da odvadit (to mam že od malega)
ne vem kam naj dam roke ko se s kom pogovarjam, in pol tapkam po nogi, al pa kej takiga, in pol to zgleda ful nevljudno, tk ko da bi se dolgočasla... al pa tut če godim morem met roke v žepu, morem držat torbico al pa neki... ne morem sam mahat naprej pa nazaj...
em ko se učim morem met skos muziko... tut ko se učim ingliš, al pa nemščino (pa ati tega ne more razumet... pa me skos nadira)
ne morem zaspat v čisti tišini... vedno zaspim s pržganmu radiju
ne morem spat brez spodnih hlač pod pižamo...
ko se učim si morem zvezek prepisat na liste... tut če je zvezek čist uredu, pa mu nč ne manka
pri določenih predmetih morem pisat s svinčnikom, če bi z nalivnikom al pa kulijem bi po moje znorela... ko vem da če mi zmanka minice v tehničnem, pa vem, da mamo recimo bio nasledno uro, delam paniko pa iščem še eno minico, da bom lahka pisala... ne bi mogla s čim drugim...
aja pa ne morem kosilat sama... oz če že morem jest sama, jem pred računalnikom, pa se s kom pogovarjam umes... al pa pred tv...
am, pa zobe si vedno umivam z ledeno vodo... ko koker tk se s folkom menim si zobe umivajo z mlačno oz. toplo vodo
tk to je to... verjetno še kej čudnega sam se ne morme spomnat zdele