* "Poslovno" (no saj nisem poslovnež) sem imel nekaj "kiksov", ampak mogoče sem jaz bolj tisti, ki ga drugi ne morejo videti. Morda imam zaradi tega problem (ali pa sem naiven), ker se z nekom lahko skregam na mrtvo, ampak vseeno sem zmožen iti čez to.
* No sedaj moram osebno paziti, da se ne bom z vsemi skregal. Sem šel v neko akcijo, ko poudarjam ljudem, ki me vabijo v kino, da ne grem, ker oni z mano pa ne grejo zvečer nikamor in nikoli ven. Mislim, saj jaz (n)jim ne bom zameril bolj kakor jim ta hip že, lahko pa da bo kdo meni kaj zameril

* No saj en kolega je zelo spretno obrnil moje nezadovoljstvo, s tistim se lahko pretvarjava do onemoglosti še naprej. Eni pa imajo čustva in mi razlagajo zakaj nisem dovolj dober za njih, da bi šli z mano ven oz. lepše rečeno zakaj že nekaj časa ne hodijo ven.
* Sej lahko bi bil žleht, otroci bodo zrasli, Bog ne daj da bo kdo še postal samski, in bodo hitro imeli "problem", ki ga sedaj ne vidijo. Ker nisem neki zamerljiv lahko, da jim bom (takoj) na voljo, lahko pa da bom jaz takrat v življenju povsem nekje drugje

* Mi paše končno mal dela od doma, sem bil že izčrpan (od nočnih in ponočevanj