Ženska narava

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

trust napisal/-a:
dot napisal/-a: Meni je že na splošno vse bolj ogabno in nerazumljivo brat moške poste po forumih, res, kot da ste neke živali, divjad ali govedo v sezoni parjenja :heul: Kakšni izrazi, ambicije ipd. se pojavljajo v tekstih, brrr... Brez zamere, sej vem, da smo ljudje v osnovi živali, pa vseeno :D

heey obstajamo tudi prijazni fantje :evil:

Nice guys finish last.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

finishing last is a good thing
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

Hvala abby, sedaj vem nekaj kar prej nisem :lol:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

wasd napisal/-a:
trust napisal/-a:
dot napisal/-a: Meni je že na splošno vse bolj ogabno in nerazumljivo brat moške poste po forumih, res, kot da ste neke živali, divjad ali govedo v sezoni parjenja :heul: Kakšni izrazi, ambicije ipd. se pojavljajo v tekstih, brrr... Brez zamere, sej vem, da smo ljudje v osnovi živali, pa vseeno :D

heey obstajamo tudi prijazni fantje :evil:

Nice guys finish last.

Kolikor sem sledila, je trust v bistvu edini od fantičev na tem forumu, v katerega je dejansko neko dekle bilo zaljubljeno in je želelo z njim tudi seksati. Da je pa prezgodnja ejakulacija velik minus in ne nekaj finega, je pa floribunda dovolj nazorno pojasnila. :D

trust: Če si odprte glave se lahko vsak dan kaj novega naučiš. ;)
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

wasd napisal/-a:Nice guys finish last.

Taki, ki vztrajajo na tem kako prijazni so, da. Taki, ki ne vztrajajo na tem kako prijazni so, ampak ki so dejansko prijazni, ne. :P
Speer
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Speer »

Sicer sem še prveč zalepljen in brez kofeta, da bi najdu pravi izraz ampak tole z nice guyom nima kej dost veze + lubosumje še manjka zraven teh trinajstih točk in to samo po seb negira term "nice". I'll get back to u. :roll:
Neutral men are the devil's allies.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

CorrectionPen napisal/-a:V glavnem še ena bomba je padla name, spet je bil alpha model v igri (velik, temen, lep aka Mr. Zmerej Isto), spet sem bil priča ženske hipokratske narave in še en razlog več, da si rečem, life sucks.

Glej, če ti verjameš, da ne moreš biti alpha male, ker nisi visok in črn, potem pač nikoli ne boš alpha male. Odločitev je tvoja. V življenju lahko dosežeš marsikaj, pogoj je, da verjameš, da si tega sposoben.

Da te malo izzovem še na drug način: postani nekdo, ki mesečno zasluži par-kratnik slovenske plače in take ženske, kot jih opisuješ, bodo same prihajale k tebi. Če si jih boš takrat še sploh želel, seveda.

Ko enkrat napičiš eno tako, po kakršnih imaš ti lušte, vidiš, da v resnici niso nič posebnega. Niti osebnostno, marsikatera pa tudi posteljno ne.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Džeki napisal/-a: V življenju lahko dosežeš marsikaj, pogoj je, da verjameš, da si tega sposoben.

in smo spet pri samozavesti.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

dot napisal/-a:
Meni je že na splošno vse bolj ogabno in nerazumljivo brat moške poste po forumih, res, kot da ste neke živali, divjad ali govedo v sezoni parjenja :heul: Kakšni izrazi, ambicije ipd. se pojavljajo v tekstih, brrr...

Ja pač ne razumeš moških.

Namreč, dost žensk vas dela napako, da o moških sklepate na podlagi sebe in ste pol čist presunjene, ko se moške izjave in pričakovanja ne skladajo z vašimi.

Ve pač veste, da vam je seks vedno dosegljiv, zato sklepate, da je to z večino moških enako in pol se čudite, kako to, da tolk moških tako potencira svoja seksualna pričakovanja in kakšne ambicije imajo v zvezi s tem.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

sploh ne gre za to, džeki. problem je, ker se žensk ne dojema kot ljudi, ampak kot neke objekte. še večji problem je, da se to večini zdi normalno in se ob tem zamahne z roko. češ moški so pač takšni. pa ni res. to ni imanentno vsem moškim, gre pač še za eno obliko seksizma.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Točno to. Kot da bi šlo za razčlovečenje, tako na eni, kot na drugi strani akterjev. In jaz se recimo ne počutim nič užaljeno ali ogroženo, pač z razdalje opazujem tele bizarne sestavke in se kvečjemu čudim živalskosti in preprostosti avtorjev; vsakič znova me fascinira, da s(m)o ljudje povečini pač govoreče živali :)
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

Džeki napisal/-a:
dot napisal/-a:
Meni je že na splošno vse bolj ogabno in nerazumljivo brat moške poste po forumih, res, kot da ste neke živali, divjad ali govedo v sezoni parjenja :heul: Kakšni izrazi, ambicije ipd. se pojavljajo v tekstih, brrr...

Ja pač ne razumeš moških.

Namreč, dost žensk vas dela napako, da o moških sklepate na podlagi sebe in ste pol čist presunjene, ko se moške izjave in pričakovanja ne skladajo z vašimi.

Ve pač veste, da vam je seks vedno dosegljiv, zato sklepate, da je to z večino moških enako in pol se čudite, kako to, da tolk moških tako potencira svoja seksualna pričakovanja in kakšne ambicije imajo v zvezi s tem.

Super napisano in obenem tudi žalostno, ker ženske tega ne znajo dojet.

Džeki napisal/-a:
CorrectionPen napisal/-a:V glavnem še ena bomba je padla name, spet je bil alpha model v igri (velik, temen, lep aka Mr. Zmerej Isto), spet sem bil priča ženske hipokratske narave in še en razlog več, da si rečem, life sucks.

Glej, če ti verjameš, da ne moreš biti alpha male, ker nisi visok in črn, potem pač nikoli ne boš alpha male. Odločitev je tvoja. V življenju lahko dosežeš marsikaj, pogoj je, da verjameš, da si tega sposoben.

Da te malo izzovem še na drug način: postani nekdo, ki mesečno zasluži par-kratnik slovenske plače in take ženske, kot jih opisuješ, bodo same prihajale k tebi. Če si jih boš takrat še sploh želel, seveda.

Je še dolga pot do tega, da bi lahko ženske lovil na premoženje in družbeni status. Pustimo se presenetit.

Ko enkrat napičiš eno tako, po kakršnih imaš ti lušte, vidiš, da v resnici niso nič posebnega. Niti osebnostno, marsikatera pa tudi posteljno ne.
To ti lahko samo verjamem, dokler sam tega ne dam skozi. Zanimivo pa da vsi, ki so dali skozi take izkušnje, navajajo identično mnenje kot ti, ampak še zmeraj je potrebno zadevo osebno izkusit, da prideš do istega zaključka.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

CorrectionPen napisal/-a: Super napisano in obenem tudi žalostno, ker ženske tega ne znajo dojet.

Maniac je super razložila zgoraj, v čem je 'problem' (kar se mene tiče, niti ni problem, zaradi mene se komot družite med sabo osebki na takem nivoju - ne glede na spol), in je kvečjemu žalostno, da tega ne znate dojet ;) Potem si kupi raje napihljivo lutko, še težav ne boš imel s komunikacijo in osvajanjem :)
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

maniac napisal/-a:sploh ne gre za to, džeki. problem je, ker se žensk ne dojema kot ljudi, ampak kot neke objekte. še večji problem je, da se to večini zdi normalno in se ob tem zamahne z roko. češ moški so pač takšni. pa ni res. to ni imanentno vsem moškim, gre pač še za eno obliko seksizma.

Glede na izkušnje in pričanja ste ženske bolj seksualno aktivne z osebki, ki vas obravnavajo kot sex objekte, oz. se znajdete med rjuhami s takimi tipi, za katere dobro veste da boste pumb-n-dump varianta, pa kljub temu pristanete na deal. Pogosto tudi takemu prej date (tak ki vas vidi kot sex objekt in ga zelo površno poznate, če ga sploh), kot pa kakšnemu, ki vas ne vidi kot sex objekt, se mi pa zdi da je slednje Džeki že nekje omenil.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

^to pa tud res ja:D
Odgovori