jemina napisal/-a:Pa sj ta Ostanek ful nekej slike dela, sam pomoje za neke trač revije
Uh, a to je tisti pd Bulvarja, al kaj je že mel

chiqqa napisal/-a:^zanimivo da si lih dans obnovila temo hehe in sicer zato,ker je do mene stopu en gospod na kolesu, da je znan novinar pa da bi me rad pofotku pa da je v zvezda izstrelu nino osenar lool agencija spark..never heard beforetomaž ostanek..s tem da majo stran u kurcu,k iz leta 1900 fotke pa same une cheap..hmmm...nina osenar my ass haha
BaByBlu napisal/-a:a mogoče kdo ve, kje se lahko prijaviš za delo na fashion hair showih? jst bi si rada spremenila frizuro pa še kej zravn zaslužila
BaByBlu napisal/-a:hvala, najbrž je pa treba bit članica avdicije.com...
Dolce napisal/-a:Na frizerski show gres lahko tudi ce nisi njihov clan...jaz sem sla kaksne par mesecev nazaj v portoroz in je bilo full dobro
PrincetonGirl napisal/-a:hej punce jaz imam pa eno vprašanje.
danes sem bila na kastingu za modno agencijo VIP Model Management. so me posneli med tem ko so mi predstavljali zadeve ipd. niso me slikali ali pogledali moje hoje. članarina znaša 10 eurov + 50 eurov za celo leto. poleg tega pa je to da je dobro opraviti tečaj za manekene ki znaša 90 eurov. tu naj bi te naučili poziranja, hoje... meni se zdi do veliko ker pnavadi ni potrebno toliko plačati samo za včlanitev. poleg trega pa tudi book ne bo zastonj brez katerega ne moreš. časa za odločitev imam do naslednjega tedna in me zanima vaše mnenje, če poznate to agencijo, ker sama sem prvič slišala zanjo vendar sem se vseeno odločila probati na kastingu.
hvala za vaše odgovore.