razlika v letih...men se zdi to kot ena večna tema... mam filling, da se čist skoz vrtim okol te teme...
js mislm, da sicer, če je tip starejši recimo 10 let se ne sliš veliko pa verjetno niti ni, sam pomoje je dost odvisno od starosti ...recimo pri 18ih se 10-15 let zdi full (ženska v šoli, tip že full resn, bi hotu met family itd...) ... recimo okol 30 je pa pol že bolj sprejemljiv... ker maš drugačn lajf, spremeni se mal pogled na svet, mal se umiriš...
sam nevem a mam sam jst tak filling, da se name zmer limajo kakšni tipi, ki so obvezno saj 10 let starejši... tko, da mi je že prov bedn filling, takoj k koga spoznam, k vidm ko me gleda ... tko da se jim full izogibam, ker se mi kr želodec obrača ko pomislim na kakiga tipa k bi biv skor moj fotr loh... kaj morš slabe izkušnje pač
mlajši tip pa tko no, kakšn let je ok loh tud več, sam spet pol odvisno od starosti...pol k si starejš se spet pomoje mal zgliha... zdj mi je pa že 2 let full velik... k se res počutm k ena pedofilka, sam, da pomislm, da bi zapenala tipa k je 16...