Zakaj pa to? Res me zanima. Ne veš, kako zgleda in kakšen je občutek, pa kr upaš, da se ti ne bo to zgodilo. (je samo vprašanje in nobeno napadanje - rajši prej povem, kot da bi bil kakšen nesporazum)
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Dala ti bom taki odgovor, ki ti nebo všeč...
Prvič... Nečem doživlat orgazmu med spancu, ker me je strah, da se zbudim:D
Drugič... Paše mi, če nisem sama pr stvari
joooj zakaj se to men še ni zgodil? se mi pa na vsake tok zgodi, da sanjam ker porednga in se zbudim čist mokra in zrajcana, pa potem dokončam sama hihi, čeprou bi sedl, da bi se kdaj to zgodil samo od sebe!!
Hehe, jaz ne bom pozabila enih sanj tam nekje iz začetnih let SŠ (1. ali 2. letnik): Sanjala sem "samo" poljub, občutek ob tem pa je bil po vsem telesu tako intenziven, da sem se zbudila malo "munjena". Noro!
Drugače pa se mi to ne dogaja več, vsaj da bi jaz vedela ne.
ja tudi to se dogaja moškim saj imamo ista čustva do intimnosti-včasih so take sanje,kot da bi bile resnične - tudi samo doživljanje orgazma je strasno in prijetno--sami si ustvarimo svojo domišljijo v svetu sanj -
Aja... to pa ni tako čudno Sem že mislila, da je možen kakšen tak pojav, kot je pač erekcija pri moških med spanjem... in da je poleg tega včasih kar še orgazem zraven To bi pa blo nekaj