Mimi_M napisal/-a:Ojoj, ta moj post sem danes vidla v marčevskemu Cosmotu, ko sem ga slučajno listala v knjižnici, so ga objavili in me je čist šokiralo..
He, he Mimi... a misliš, da bo prišlo tole do njega?

... cel dan sem neki okol letala po opravkih pa en kup dela sem mela pa se že tko proti večeru pogovarjava po telefonu pa se neki menva al pride k men pančkat al ne in on tko prav da je neki s prjatli za pijačo zmenjen pa da nej ga pokličem, ko pridem domov. No in jest pridem domov vsa zmatrana, grem direkt v sobo in ga kličem pa prav on, da vrjetno nebo prišel, da gre zdej lih na drinko bla, bla, bla no in poj prekinem sam on stop v mojo sobo, jest pa wiiiiiiiiiiiiiii :knuddel:
...
... tok sm bla happy, ker sem v tistem trenutku točno njega rabla 
pa tud k se nisva vidla dva tedna k sva bla oba na morju..sm js šla en dan prej dam samo da bi bla loh en dan sama pr men..in je pršu kmen..me posadu na kavč..sam se pa zapru v kopalnco..pol je pa pršu pome..me odnesu v kopalnco kjer je prpravu svečke pa kopel pa še šampanc je prnesu.
res je blo lepo..
jst kr vrjet nism mogla in sm skor jokat začela
:knuddel: 
za mene je (rečimo skoraj) vsak dan poseben, ker karkoli že skupaj počneva mi je všeč...že všeč mi je to, da me razume, ko mu kaj pravim (ženski problemi pa to
) pa nasploh mu vse povem pa bo vedno vse ok. sicer pa imam tudi jaz rada majhne pozornosti, nočem prstana pa te stvari, najbolj me osreči, ko mi kupi nekaj kar si res želim, da vem da bom tisto uporabljala
pa nikoli seveda ni drago