Pravim, da nej se ne sekira un naj se ne trudi pretirano ugajati babnicam, ker to vsako več ali manj odvrne. Bolje biti baraba kot nek posranček.
S tem, da nej se ne sekira, se strinjam. Ni pa tudi zdej edina druga alternativa, da si baraba in da zdej vsako dr*aš v glavo do nezavesti...ker s tem pač ne izpadeš car pred nobenim
Sicer pa ja, mogoče imam osebnostno motnjo a kakih globljih čustev še do nobene nisem spletel, mi veliko več pomeni, če me širša okolica potrjuje, sm uspešen in nasploh priljubljen ter spoštovan. Kadr kol sem še dosedaj seksal se mi je zdelo kot da porivam nevem kos mesa in to je to. Meni to osebno ne dvigne samozavesti.
Jah lej, enkrat boš ziher najdu eno, k te bo obrnila. In takrat ti tole tvoje hvaljenje ne bo nič pomagalo...ampak ti bo sam otežilo zadevo za 100%. Sori, pomoje glede na tvoje izkušnje (tip išče bejbo, ne pa fu*a), mogoče nisi najbolj kredibilen za dajat mu nasvete.
Mi jo pa, če imam žensko, ki je malo lepša od povprečja ter mi ostala okolica to zavida...
No to je pa čist neki drugega...si le ugotovu, da ti okolica zavida kvaliteto, ne pa kvantitete...my point exactly
p.s. preveč samozavesti na prvi pogled seponavad izkaže, da je ima oseba premalo...pride z leti, nič skrbet

Kok si pa star sploh?