Niti ni tako nujno, samo če katera ve, a obstaja pri nas "glitter dust"? To so kokr ene užitne bleščice (vidla na top chef just desserts, pa me mika da bi jih tut jst uporabla na kaki sladici)
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
V glavnem.. Crknil mi je adapter/napajalnik za računalnik (HP).. Zdej moram novega kupit in me zanima na kaj moram vse pazit.. W vem, da moram gledat.. a še kej drugega?
Že nekaj mesecev imam nov računalnik, kjer je bila gor naložena trial verzija Office 2007. Sedaj je potekla in mi napiše da moram vtipkati 25-mestno kodo če želim nadaljevati. Se da to kodo kje na internetu najti?? (nisem ravno profi za računalnike)
Men se zdi da je odprt pa tut, da se ne da zvedt do četrtka pred 31.
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Zdravo!Mogoče se bo čudno slišalo.Živim v bloku,potrebovala bi hišni red.Imamo ga samo jaz bi rabila da vsakemu ga vržem v kaslc.Sem gledala na netu sam nisem zasledila točno takega ki ga iščem.