To moreš met pa take lase, žal Če maš ti ravne, tanke, mehke lase pol ni šans, da boš mela tele bujne kodre. Ma pa Tina čudovite lase, meni so prav všeč
Jst mislim, da se da dost podobno nardit s kitami. Ker Tina nima ravno kodrov, ampak ima bolj valovite. Zvečer pred spanjem se spleti ene pa rdebelih kit in boš vidla, če bo kaj ratalo Tudi meni so drugače všeč Tinini lasje, veliko boljša je s svetlimi, kot s temnimi lasmi.
mycosmogirl napisal/-a:A drugače njej prov čez noč taki ratajo!!??
Hehe, zakaj pa tak ":eek:" izraz? Men to ona zgleda, kot da ma že naravno valovite lase in ji še z mal oblikovanja nardijo taki frizuro, sicer pa ja, čez noč - (je tud Angel girl rekla), kit(k)e si naredi, fajn je če so mal vlažni lasje(ne mokri) in, voila, naslednji dam imaš čudovito frizurico.
To si jz dostikrat delam..
jaz bi pa nujno rabla vedet kako do "summer" valovitih las...ne glih kodrastih ampak tako..razmršenih imam že itak valovite, tako da s tem ne bo težava, ampak vseeno ne znam skup spravit...
hm ... jst bi v trgovini pogledala, če prodajajo kakšno peno za razmršen videz. pred leti je imel fructis nekaj takega, ampak je bilo bolj zanič. mogoče se zdej da dobit kej boljšga.
***Ally*** napisal/-a:jaz bi pa nujno rabla vedet kako do "summer" valovitih las...ne glih kodrastih ampak tako..razmršenih imam že itak valovite, tako da s tem ne bo težava, ampak vseeno ne znam skup spravit...
any advice?
V eno flaško z razpršilcem nalij vodo pa dodej gel za lase in dost soli pol si pa še mokre lase orng s tem našprici.Men se na morju skos nardi taka huda čupa in tole mi nardi dost podobno.Je pa itak odvisno kakšne maš v osnovi lase.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Jst to kr po občutku stresm.Če maš že po naravi valovite verjetno ne rabiš full velik,sj boš po prvi uporabi vidla kaj bo ratal in če ne bo lih tko kt si hotla, naslednjič dodaj še mal več soli.Po moje more vsak zase najdt eno ta pravo mešanco.Sam si morš pa kr fajn pošpricat lase s tem.
Mislm pa,da je v Cosmotu enkrat pisala,da se da na pol litra vode 2 jedilni žlici soli.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
jez sm si pa učer zvečer k sm si lase mila, jih najprej čist mal pofenala, pol pa kitke nardila...pa j res najbolša frizurca ratala sam ne vem kok cajta bo to zdj kej zdržal..u glavnm s kitkami je -..tak poletn "look" rata..
hhe...men pa ponavadio kite ne naredijo lepe frizure...ne vem...mogoče mam tak tip las....se mi vse takoj razdre,pa lahko mam celo noč kite...pa je vjutro katastrofa
jz mam pa naravne skodrane lase tko d nimam s tem problemov.. drgač pa mau pene za lase pa fen un k ma na konc tisto velko tko k majo pr frizerjih ( če keri to kj pove:) ) pa ratajo lepi kodrčki