Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?
-
- Sramežljivka
"jaa" "a-a" "še" "ne nehat" "ne se premaknit" "o nee" "o fak".
Sem uvidevna do drugih, tako da jih ne motim s svojo glasnostjo. Zvoke zadušim z blazino, roko, igračo, whatever je pri roki..če se ne zavedam koliko sem glasna, me pa moj utiša z roko ali blazino
. Res mi ni do tega, da bi zdej vsi mogli vedt, da sexava. Kadar je hiša prazna, je super, si dam duška, drugače pa zadevo "utišam"
Sem uvidevna do drugih, tako da jih ne motim s svojo glasnostjo. Zvoke zadušim z blazino, roko, igračo, whatever je pri roki..če se ne zavedam koliko sem glasna, me pa moj utiša z roko ali blazino

A goal without a plan is just a wish.
- undercover
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
- lovefrance
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
- moment_musical18
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
v mojm slučaju sm jst glasnejša tud sicr je dragi bolj racionalen jst pa vročekrvna..za zidovi se pač stvari spremenijo
včasih mi reče da sem zelo sexy, kak ga rajcam ali "ja, to, še, ohhh" pač stokanje jaz pa se rada kdaj poredno zasmejem, zapredem ali mu zašepetam kej..ga pokličem s kakim vzdevkom ali nrdim kak flekec če je nuja
rada sem glasna ampak ne počnem tega če vem da so ljudje v bližini/ če ne gre drugač se pridušim v blazino ali kak košček kože v bližini..
mam kr mal problem s tem fetišem grizenja, bolj ko rata strastno rajši ugriznem..sicer tudi blazina pomaga ampak med doggijem npr se dogaja da napol nezavedno šavsnem samo sebe v nadlaket nakar mam modrico še 2tedna :S
(fantu je mnda to všeč, razen tega se ukvarja z zadevo od katere ma tko in tko flek na vratu
)

(fantu je mnda to všeč, razen tega se ukvarja z zadevo od katere ma tko in tko flek na vratu