Fant ali otrok

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

7 let je ogromno časovno obdobje.

POGOVOR je rešitev vsega. Sej ni treba da je zaslišanje, ampak pač omeniš, da te zanima njegovo mnenje (mogoče ravno, ko gre voziček mimo).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

nivea9 napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:Glede na to, da praviš, da če on čez določen čas otroka ne bo želel, da boš izgubljala čas z njim, se resno pogovorta kako in kaj.. smešno da se lahko slečeš pred človekom, seksaš z njim, ne moreš ga pa resno vprašat, če si on otroka v prihodnosti želi, in mu zaupat, da te je strah, da bo tebi naredil isto kar je naredil bivši.. pa to ne leti samo nate, precej tem je tuki odprtih tako brezveze, k je vse kar bi rable nardit, stegnt jezik, pa bi bla dilema rešena..

Kot sem povedala je on že na začetku veze rekel, da bi nekoč imel otroka. Lahko ga vprašam še 5x pa bo rekel isto.
A nisi brala cele zgodbe?

Sem brala, ampak če maš ti še vedno strahove, da bo tebi naredil isto, potem se nisi dobro pogovorila z njim, al pa si paranoična in mu ne zaupaš..
Zaupaš mu svojo dilemo, kot si jo zaupala nam, pa se normalno pogovorta kako in kaj..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Roberta R. napisal/-a:, precej tem je tuki odprtih tako brezveze, k je vse kar bi rable nardit, stegnt jezik, pa bi bla dilema rešena..

:respekt:
to to.

če bo pa rekel še 5krat isto, je pa problem v tem, da mu ne zaupaš.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Roberta R. napisal/-a:Sem brala, ampak če maš ti še vedno strahove, da bo tebi naredil isto, potem se nisi dobro pogovorila z njim, al pa si paranoična in mu ne zaupaš..
Zaupaš mu svojo dilemo, kot si jo zaupala nam, pa se normalno pogovorta kako in kaj..

Hvala. Bom skušala upoštevat tvoj nasvet. Ampak malo še počakam.
Nivea
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

nivea9 napisal/-a:
v-e-s-n-a napisal/-a:Aja...te lahko vprašam koliko časa je minilo med koncem zveze s to bivšo in začetkom zveze, ki jo ima s tabo?

Pomoje 7 let.

Se pravi, da je bil tvoj zdajšnji tip star nekje 29 (zdaj je 36 ane?), ko mu je bivša predlagala otroka in on ni bil za. Sta šla pač narazen...

Očitno še ni bil pripravljen na to (marsikater tip pri teh letih še ni pripravljen na otroka)...in ji je dal to vedet. Je bil vsaj iskren. Ne pa da bi ji otroka naredil, ker bi si ga ona želela, potem bi jo pa čez čas on popihal...

...sedaj pa ti je sam rekel, da si ga želi. Nekoč. Torej mu verjemi. Ne vem no...kam pa prideš z takim odnosom, če mu ne bi verjela stvari, ki ti jih reče...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

^^ Mogoče imaš prav, oziroma upam, da imaš prav.
Nivea
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a obiskovalec »

Z bivso punco sva bila 4 leta skupaj. Bilo se je potrebno odločiti, ali bova imela otroka. Seveda je problem pri ženskah to, da lovijo biološko uro.

Jaz sem se kar ustrašil imeti otroka, ker bi to pomenilo da se moram 100% odločiti za žensko s katero bom shajal celo življenje. Torej povleči odločitev za naslednjih 40 let, zato sem začel dejansko premišljevati, ali je to ta punca. Res pa je, da so mi bili otroci od nekdaj ful všeč, le da sem jaz bil nezrel.

Zdej bo tri leta od kar sva šla narazen, zdej si pa jaz strašno zelim otroka, pa ima bivsa že dve leti drugega tipa (albanca brez SLO državljanstva), pa ko sva bila nazadnje skupaj, je rekla, da si ta trenutek še ne želi otroka. Da bo verjetno bolj stara mami.

Poznam pa ogromno moških, ki si sploh ne želijo imeti otrok, tako da bi jaz poiskal drugega partnerja. :wink:
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

A to hočeš reči, da si je takrat že želela otroka, zdaj si ga pa še ne želi?
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a meli241177 »

delusional napisal/-a:nekoč si želi otroka... sej si ga vsi.

a je reku, da si ga želi s tabo?

Prvič, ko si to omenla, sem se zadržala. Ampak zdaj se pa ne morem več :roll:

Od kje tebi, da si VSI želijo imet otroke? Jaz si ga ne želim, pa nisem premlada. Nikoli si nisem želela otroka in nikoli si ga ne bom. Zakaj? Ker sem prevelik egoist, da bi imela otroka. Rada sem svobodna, rada imam čas za svoje hobije in otrok bi me pri tem omejeval. Še predobro sem razmislila, kaj to pomeni, ko imaš otroka in meni to ne odgovarja. Hvala bogu imam tudi partnerja, ki enako razmišlja in s katerim bova še naprej uživala samo v dvoje.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

obiskovalec napisal/-a:Z bivso punco sva bila 4 leta skupaj. Bilo se je potrebno odločiti, ali bova imela otroka. Seveda je problem pri ženskah to, da lovijo biološko uro.

Zakaj pa se je bilo POTREBNO odločit za otroka?
Zaradi njene biološke ure? Koliko pa je bila stara ko sta šla narazen?

Ker meni je to full čudno oz. hecno, ko nekateri pravijo ''potrebno odločit za otroka'', ''zdaj sva že toliko časa skupaj, da bi pa lahko imela otroka ane?'' ''zdaj sva pa že toliko stara da...''....in potem se ljudje za otroka odločijo bolj zaradi nuje, nekega splošnega ''pravila'', ker ga majo že vsi ostali prijatelji ipd bedarije...ne pa izključno zato, ker bi si ga res želeli.
Ne vem no...

....jaz sem namreč svašta takih stvari in podobnih zgodbic slišala od znancev in prijateljev....da ubistvu potem sploh ne veš če si ga res želita ali ne, ampak ga imata zato, ker imajo otroke vsi ostali...
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a meli241177 »

v-e-s-n-a napisal/-a:....da ubistvu potem sploh ne veš če si ga res želita ali ne, ampak ga imata zato, ker imajo otroke vsi ostali...

Ogromno je takih, ki imajo otroka točno zarad tega razloga. Žalostno.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

meli241177 napisal/-a:
delusional napisal/-a:nekoč si želi otroka... sej si ga vsi.

a je reku, da si ga želi s tabo?

Prvič, ko si to omenla, sem se zadržala. Ampak zdaj se pa ne morem več :roll:

Od kje tebi, da si VSI želijo imet otroke?

Tudi jaz se to vprašam.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

v-e-s-n-a napisal/-a:
obiskovalec napisal/-a:Z bivso punco sva bila 4 leta skupaj. Bilo se je potrebno odločiti, ali bova imela otroka. Seveda je problem pri ženskah to, da lovijo biološko uro.

Zakaj pa se je bilo POTREBNO odločit za otroka? /... / ne pa izključno zato, ker bi si ga res želeli.
Men se pa zdi pametno o tem premislit in se potem odločit, ker če bi imel otroke kar tako, ker si jih "samo ful" želimo, bi jih bilo 20x preveč in bohve kako bi bili preskrbljeni (jz bi jih mela vsaj 5 do zdej, če bi šla po tem "sistemu" :D).
Tudi s KT, npr., se ti odločiš, da jih takrat ne bi še mela, potem pa ko s partnerjem ugotovita, da bi, je to pravzaprav bila odločitev, da nehata z zaščito in delata otročka.
V primeru obiskovalca, se mi zdi, je bilo to dost pametno, je pač pomenilo razmislit o tem, ali se res vidita skupaj za celo življenje (in z družino) ali ne.

v-e-s-n-a napisal/-a:...jaz sem namreč svašta takih stvari in podobnih zgodbic slišala od znancev in prijateljev....da ubistvu potem sploh ne veš če si ga res želita ali ne, ampak ga imata zato, ker imajo otroke vsi ostali...
Je pa valda tud to problematično, ker se zarad pritiska okolice/družbe tako odločijo..
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Men se pa zdi malo čudno to, da če se nekdo odloči za otroka se pa vidi celo življenje skupaj. Saj nisi slupaj zaradi otroka. Jaz sem mnenja, da če se dva ne razumeta več je še vedno bolje, da gresta narazen kot pa, da otroci trpijo.
Če pa dva nimata otrok zato, ker se ne vidita skupaj pa sploh ne vem zakaj sta skupaj, če se v prihodnosti ne vidita skupaj. Ta dva najbrž o otrocih sploh ne razmišljata.
Odgovori