sanjaanja napisal/-a: ker fantje nimajo garancije.
sanjica zato.
kofi glej. jaz vem točno kaj ti misliš in vidim da nisi ti sploh v kategoriji "fantov, ki bi popivali", le tvoja reakcija s kocinami me je presenetila. in jaz vem kakšne punce dandanašnji so.
jaz mislim, da mora vsak par sam zase dobiti nek občutek za "samostojne izhode". sploh mimo mi je recimo to (konkreten primer, slišan včeraj od dobre znanke na kavi)- KER je njen tip bil to soboto pri sodelavcu na pikniku in se je ta piknik pač rahlo zavlekel, bo ona šla SAMA to soboto, ki prihaja ven, čeprav ve, da bi tudi on ful rad šel tja (pač ena večja zadeva, ki je le enkrat letno...). in on ima "tiho prepoved". tega mi sicer ni rekla, a dejansko sva šla s fantom stavit, ali bo njen fant "upal" iti tudi spet s kolegi ven. ti povem v nedeljo. (jaz sem stavila "ne")- no tale primer je meni nekako to, kar si opisoval ti "nesvoboda pod krinko svobode".
imam še en primer- ne res, jaz vem kakšni pari danes so. recimo. sma z mojim na pijači s še enim parom. midve klepetava, onadva klepetata. ona sliši vsako stvar, ki ji ni po volji. npr. stavek mojega fanta njenemu: "a prideš jutri na fuzbal?" takoj bo trznila in poslušala kakšen bo odgovor, rekla pa nič ne bo. tadrugemu je bad: "ja itak!" in ne moreš verjeti. ona meni naslednjo sekundo: "kam pa midve greva?" what? a je to boj med spoloma? ne štekam. mislim, če mi bo bom koga poklicala, če ne grem na kolo, če ne pa brat knjigo. na silo je treba it nekam. in vem jaz te trike. to je samo in le zato, da njen gospodič ne bi slučajno po fuzbalu šel še na kako pivo (ker bo ona v tisti gostilni).
itd.itd.itd...
in to so meni adijo pari. na zunaj uj uj , znotraj pa fuj, fuj.
zato vi o meni in mojem razmerju mislite kar hočete, a jaz ne spadam v kategorije zgoraj opisane, četudi me hočete prepričati v nasprotno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.