punce....tiste ki ste pred kratkim šle narazen z svojimi fanti...pa kar pogumno naprej (če vas je pustil on)-itaq vas ni bil vreden

girl007 napisal/-a:Tudi prebolevanje bivšega partnerja je del življenja. Če te je pustil on, ti ga pa še vedno ljubiš, se moraš naučiti, kako nadaljevati svojo pot, pot proti soncu.
Čas celi rane, pravijo. Za neučakane je to nočna mora, še posebej, če gre za prebolevanje bivšega.
4 osnovna pravilagirl007 napisal/-a:1. Brez joka ne bo šlo. Smo pač čustvena bitja in zelo nam pomaga, če s solzami iz telesa izperemo bolečino. Dovoljeno ti je jamrati vsakemu, ki ti je blizu (s tem ne mislimo na jamranje sosedu v dvigalu). Poslušaj pesmi za prebolevanje, kot so I'll Be Okay od Amande Marshall ali Torn od Natalie Imbruglia. Svobodno lahko izkažeš svojo žalost, vendar je ne utapljaj v alkoholu. Menda jok tudi krepi trebušne mišice.
Ok s temle se še lahko strinjam ... pač jokaš, prebolevaš ... daš ven iz sebe la la la ...
ampak tole ...girl007 napisal/-a:2. Uniči dokaze. Pretvarjaj se, kot da nikoli ni obstajal. Odstrani njegove slike, prodaj njegove CD-je in očisti straniščno školjko z njegovo najljubšo majico.
Ja sej nism neumna, da bom šla zdej vse kar sva mela kdaj skupnega stran metata, to je blo do zdej moje življenje in to bom obdržala za vedno pa tut če v eni škatli v zadnjem kotičku podstrešja. Mislim res mi bo pomogalo če bom strgala/uničla/zažgala vse drobnarije, ki jih imam od njega ... največja možna bedarija
girl007 napisal/-a:3. Maščevanje. To ni nekaj, kar bi vam predlagali za vsako ceno. Ne gre za to, da mu na avtomobilsko kljuko nalepiš žvečilni gumi, ampak da, na primer, prosiš svojega seksi prijatelja, naj bo tvoj spremljevalec na zabavi, na kateri veš, da se bo pojavil tudi bivši. S tem mu boš dokazala, da obstaja življenje po njem (četudi malce zaigrano).
In še ena rožica ... blazno mi je do tega, da ga zdej srečujem in se kažem tm pred njem. Mislm tole so men tko bulšit nasveti da ... adijo
girl007 napisal/-a:4. Zabavaj se! Zaradi pomanjkanja apetita in odpravljanja jeze z boksanjem v blazino si izgubila ravno tistih nekaj odvečnih kilogramov. Zdaj se lahko zmuzneš v novo zapeljivo oblekico in se s prijateljicami odpraviš na zabavo (karkoli že to zate pomeni: diskoteka, kino, nočni lokal, ...). Uživaj!
Jst ne vem kere novinarke tole pišejo, ampak me zanima kako one prebolevajo svoje veze ... očitno tko, da se najprej fajn scmerajo, uničjo vse kar so kdakoli mele od tipa, pol se mal naokol skurbajo, grejo na en faj žur in je pozabljeno ...![]()
![]()
Beda od bede ... pomoje še nikol ćist zares niso ble v taki situaciji, drgač ne bi tazgale bulšita pisale ...![]()
Avtor: Vita, januar 2005
T@r@ napisal/-a:Prišla sem z zabave, kjer je bil on... Ampak tako drugačen... Popolnoma se je spremenil. S to razliko, da zdaj dotike, poljube in besede ne namenja samo eni, ampak mnogim.Prijatelj mi je rekel, da je od takrat, ko me je zapustil zamenjal 4 deklet. Vse so bile za eno noč... In ko je prišel pred mene z eno izmed naslednjih, se mi je podiral svet. In še vedno se mi... Nisem zdržala pritiska njegove prisotnosti, zato sem tudi jaz našla tolažbo. Takrat sem postala jaz največja prasica, kako sem lahko že z drugim in bla bla. Ko je stopil do mene je verjetno pričakoval, da ga bom lepo pozdravila, mogoče je sanjal celo o kakšnem objemu. Vendar po vseh solzah, trpljenja in bolečine si ne zasluži niti tega! Gledala sem ga, kot če bi ga prvič videla, spregovorila nisem niti besede, le nemo sem ga opazovala. Takrat se je obrnil in zamomlaj nekaj v takem smislu: babnica ena, niti poznati me noče...
Kar naj momlja sam sebi, ter njegovim vsem punčkam, ki jih bo obdelal. Ko bo spoznal, da sem ga imela rada edino jaz, vedno, resnično in največ mu bo prekleto žal!