me je blo pa vedno strah k sm mela kopalke oblečene da me ne bo kej zalil

dolgo časa sm misnla, da si pač to samo domišljam in da kukrkoli obrneš to pač ni možno niti logično.

*tinkica* napisal/-a:Novo vprašanje
no js mam tut en tak problemček glede tega(mal je drugačen od unga tam zgori, ampak vseeno).čez 4 mesece bom stara 16let pa še vedno nimam menstruacije. mami je že rekla da če je do 16leta ne dobim da greva k zdravnici,sam mene je glede tega ful strah bogve kaj mi bo pol tam delala pa me pregledovala:-( mislim da sem zdei že pa res dovolj stara in da je že skrajni čas da bi jo dobila.zanima me, če je mela tut kera od vas tak problem, ker js mam res občutek da sm "nenormalna" in da sem edina s takim problemom.kdaj ste jo ve dobile?a mislite da je to nenormalno?
tko da pač tisti teden ko sem imela m. se nism hodla kopat ...
sm se pa kopala cel teden ... sm mela to srečo da smo bli v eni hiši čisto ob morju, smo meli zaseben pomolček in ko sm prišla iz morja sm nardila samo par korakov in sm bla že v hiši ... tako da sm se kopala non-stop ... pač vsakič ko sm prišla iz vode sm šla zamenjat tampon in preoblečt kopalke ... če bi imela dlje do apartmaja se mi pa sigurno ne bi dalo in se sploh ne bi kopala ... ker že tako ne maram bit v mokrih kopalkah, na kakšnih javnih kopališčih se pa sigurno ne bi hodla v wc preoblačit in menjavat tampona, bljaaak
sm pa večinoma ko sm šla v vodo mela čez kopalke še kopalne hlače, za vsak slučaj da ne bi kje vrvica vn pokukala
čeprav ni blo dosti ljudi naokoli (enkrat na dan se je prišla ena mularija sončit na sosednji pomolček), v vodi sva bla pa običajno samo midva z bratrančkom, ampak vseeno ... ampak vseeno, nikoli ne veš
..itak mi še nkol ni, sam pač nism sproščena lih najbolj.