v bazenih se itak ne kopam že nekaj let (mogoče 1× na leto pozimi) ... na morje nismo nikoli hodli, ker itak živimo na morju

tko da pač tisti teden ko sem imela m. se nism hodla kopat ...
lani sm pa bla 16 dni skupaj na morju (8 dni hrvaške, 8 dni grčije) ... in sm vedla da mam za dobit m. lih ko bom na hrvaškem ... je pa nism hotla prestavit, ker pravijo da je ni dobro prestavljat za več kot 10 dni ... se pravi bi jo lahko prestavla samo nekje do sredine maturanca ... in sm si rekla da jo mam pač raje ko bomo na hrvaškem ...
in res sm jo dobila tisti trenutek ko smo prispeli tja ... ah ja

sm se pa kopala cel teden ... sm mela to srečo da smo bli v eni hiši čisto ob morju, smo meli zaseben pomolček in ko sm prišla iz morja sm nardila samo par korakov in sm bla že v hiši ... tako da sm se kopala non-stop ... pač vsakič ko sm prišla iz vode sm šla zamenjat tampon in preoblečt kopalke ... če bi imela dlje do apartmaja se mi pa sigurno ne bi dalo in se sploh ne bi kopala ... ker že tako ne maram bit v mokrih kopalkah, na kakšnih javnih kopališčih se pa sigurno ne bi hodla v wc preoblačit in menjavat tampona, bljaaak

sm pa večinoma ko sm šla v vodo mela čez kopalke še kopalne hlače, za vsak slučaj da ne bi kje vrvica vn pokukala

čeprav ni blo dosti ljudi naokoli (enkrat na dan se je prišla ena mularija sončit na sosednji pomolček), v vodi sva bla pa običajno samo midva z bratrančkom, ampak vseeno ... ampak vseeno, nikoli ne veš
tko da ... za moje pojme kopanje med m. (v morju) ja, ampak samo če imaš možnost se it preoblečt in zamenjat tampon VSAKIČ ko prideš iz vode ...
Let's swim to the moon .....