ti: nepotrebna vprašanja = jaz: brezvezno paničarjenje= zame eno in isto.
samo ti se imaš za blazno pomembno (bogsigavedi zakaj).
pol pa ti tudi ne jemlji osebno ko se te citira. zanimivo, da se ti razburjaš ko se kdo obregne v tvoj pralni stroj, jaz si pa ne bi smela vzeti nič osebno.
bah, zaleti se nekam res in se ne vtikuj več vame, če se začneš cela sršenit ob mojih postih.
amen pa mirna bosna!
Sem bila pri njemu. A naslednjič sva spet v avtu, ker se mu je že mudilo v službo.
Res ne štekam tega, da cele dneve dele, ker hoče velik zaslužit. Ampak zame in niti zase si pa ne vzame časa.
Čist pri vsakem tipu se pa nekaj zapleta.
jst mislim da je ta tip res zaseden...
če pa ni, iz tega vseeno ne bo nič. ker ti noče dati toliko kot ti rabiš.
zdej ali res toliko dela ali pa se noče čustveno zapletat.
zakaj ga direktno ne vprašaš? mesec dni sexanja se mi zdi več kot dovolj, da ga lahko vprašaš kam to pelje.
Je pa res, da če je fant že sedaj skoz v službi, se to ne bo spremenilo In ne upat da se bo zaradi tebe. Če se lahko sprijazneš s tem, ok, če ne pa ne vem če imata skupno prihodnost.
In kako je bilo pri njemu doma? A nede ni blo treba starše spoznat?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Izkoriščanje? A misliš da njej pa ni kul seksat z njim?
At least she's having sex
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ah, če se ženska tolk obremenjuje z njim, se ne gre sam za sex, ampak tudi za čustva z njene strani in več kot očitno je, da bo spet trpela. jebeš pol tak sex.
tomažinka napisal/-a:jst mislim da je ta tip res zaseden... če pa ni, iz tega vseeno ne bo nič. ker ti noče dati toliko kot ti rabiš. zdej ali res toliko dela ali pa se noče čustveno zapletat. zakaj ga direktno ne vprašaš? mesec dni sexanja se mi zdi več kot dovolj, da ga lahko vprašaš kam to pelje.
vprašaj ga, kaj on sploh išče.
a ti sama ne čutiš, da si samo f** material?
vprašaj ga, če se mu sploh zdi da ima čas za punco?
glede na to, da si mu tako hitro dala, si pa itak že zajebala vse.
28 let si stara in se daš dol na 3.zmenku? to je ful otročje za taka leta. In neresno.
Kaj razumeš, da če ti sama sebe ne spoštuješ, in mu daš fukat v avtu, vsakič ko ma pol ure časa, ne moreš pričakovat da bo imel nevem kak odnos do tebe, se ti posvečal, pustil da spiš v njegovem stanovanju?
ja, vem kaj je prostitutka. ona vsej dnar dobi.
in kaj je rekel? kaj da išče?
tudi do mene se je en tip v javnosti obnašal kot da sva par. me držal za roko, spal pri meni. ko sem mu pa prvič zatežila, zakaj nima časa zame, je rekel, da nisva par.
ja, vem kaj je prostitutka. ona vsej dnar dobi. in kaj je rekel? kaj da išče?
tudi do mene se je en tip v javnosti obnašal kot da sva par. me držal za roko, spal pri meni. ko sem mu pa prvič zatežila, zakaj nima časa zame, je rekel, da nisva par.
Hvala za tvoj komentar, a na žaljive poste ne bom odgovarjala.