Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objava Napisal/-a Drobtinica »

lely_be napisal/-a: zdej pa nevem kaj naj mu odpišem, ker me je prašal kaj mam danes u mislih? ja nevem, drink, sprehod, 2 much? :? btw, sem pa tečna svoji cimri ker me je mela učer že poln kufr... :D

Napiši, da kakih posebnih planov še nimaš in da si prosta za predloge.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

haha me je klical! ker mu na 2 smsa nisem odpisala že 2 uri. me je prašal da če je kej narobe in da se je ustrašil da sm se užalila bla bla. in da se enx ta tedn kao vidmo da gremo na sprehod/drink/film gledat... eh, naj dela kar če sam če misle da mu bo ratal me dol dat se je zmotu...
it's just me.
Horus

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

nixie napisal/-a:2. Hotla sem povedat, da če žensko večkrat kličeš in ji začneš kaj govorit o resni zvezi, je to ne odbija tako, kot moške. Z moškim je treba delat na malo drugačen način, kot bi želeli, da delajo oni z nami.

Kako?

Grem glavo stavit, da bi večina žensk skenslala tipa, ki bi se do nje obnašal tako, kot se na tem forumu bere o obnašanju punce do fanta. Verjetno bi bil proglašen za posesivnega psihopata
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

haha, bravo horus :lol:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

ok bad, hvala ti za tole horus, zdej pa si me ti užalu .pač nism taka kr se pustim tipom, bom itak še premislla če se bom dobla z njim sploh ker se mi ne da s takimi kreteni zgublat cajta.
it's just me.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

mah glej pomoje mu bo ratalo, te ne žalim ampak ti se izogibaš temu, da bi razjasnila stvari z njim. In, če nočeš razjasnit imaš še neko upanje in upaš, da se bo vse odvilo v drugačno smer. Ampak zapomni si, če spremeni taktiko je ni iskreno, ampak zato, da se boš prej vdala.

Še vedno ti lahko obljubi resno zvezo...hodi s tabo 4 mesce in te pol pusti..bo pač to, če mu na direkten način ni uspelo.
Res ti ne privoščim kaj takega, samo ogromno žensk se pusti skoraj zavedno tako obrnit. In pol spet jok :cry:
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

pa še neki, FYI, nism ga šla klicarit, ENKRAT sem ga samo in kaj je s tem tu narobe? tako da ne mi prosim neki da sem neki obsedena z njim pa ne vem kaj še. dvomim da je tut on dobil tak vtis
it's just me.
Horus

Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

Horus napisal/-a:lely_be: A uzalu sem te? Damn. Ziher si prva tle :P Jebiga, resnica je prasica.

ja pa si me in me ne briga če nism prva. ti mene ne poznaš tak da me ne moreš neki ocenjevat tle na podlagi mojih postov.
it's just me.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

jullia_ napisal/-a:Kako?

Grem glavo stavit, da bi večina žensk skenslala tipa, ki bi se do nje obnašal tako, kot se na tem forumu bere o obnašanju punce do fanta. Verjetno bi bil proglašen za posesivnega psihopata

Pustimo psihopate...govorim v mejah normale...Čisto konkretno menim, da manj moti žensko, če jo moški pokliče 3x na dan. Moškega več moti, če ga punca pokliče 3x na dan. Vsaj na začetku zveze...ženska misli v stilu: kako lepo, se spomne name, je romantičen, me pogreša, on je nekaj tako posebnega :)

Moški misli: klicala me je malo prej...kaj spet hoče, mogoče kaj rabi, kaj je spet niti kosilat ne morem v miru,...skratka utesnjuje ga...
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

lely_be napisal/-a:bom itak še premislla če se bom dobla z njim sploh ker se mi ne da s takimi kreteni zgublat cajta.

Pol ga pa ne zgubljat pa pejt raj s kerim drugim na pijačo. Tut če je zdej prjazn in se je opravičil, da je bil preveč direkten - on bi še zmer sam seksu s tabo, kej več pa ne. Ti tega baje nočeš, torej stop waisting your time (and nerves) in skenslaj zadevo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Horus

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Ma to je eno navadno sranje... Mislim, da je lely_be malo dolgčas in se norca dela, ker da bo tolk stara punca tako glupe pisala :eek:
Dej prid mal k sebi no :roll:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Odgovori