*mala* napisal/-a:Eno vprašanje: Pa imate na FDV-jih kaj ustnih? Oz. pri kolikoh predmetih od kolikih? Čist iz firbca vprašam.
Ker si ne predstavljam da bi moji sošolci hodili na kavo s profesorji, naslednji dan pa na ustne; mogoče po končanem ustnem

ali še raje po diplomi. Medtem ko bi bi šla z asistenti komot na kavo in kakšno rečt. Zame je precejšnja razlika med asistenti in profesorji oz. predavatelji.
Pa saj ne obstajata le 2 ekstrema- profesor, ki hodi na kavo z študenti proti profesorju, ki le odpredava svoje in to je to. Jaz sem za zlato sredino. Za profesorje, ki ga lahko med uro kaj vprašaš, če ne razumeš, da še enkrat razloži; da po uri pristopiš do njega, ga kaj prosiš, vprašaš; da se domeniš brez problema za govorilno uro, za kakšno pomoč pri snovi. Meni tako najbolj ustreza in sem vesela, da sem na takem faksu, kjer so vsi izjemno človeški, cenijo znanje, so pravični. Mislim da imamo res super predavatelje, asistente, a ne
*sanja*?

Glej *mala*, tko ti bom rekla...iz enga čist banalnega primera je tle nastala razprava o ne vem kakem kofetkanju s profesorji, ja bog pomagaj res! Pa sej ne greš z vsakim profesorjem ka kavo haloo?! To sem dala pač kot primer, greš recimo z unim, s katerim si bil že na 2,3 ekskurzijah, al pa s kakim, ki je že po naravi bolj sproščen, ne greš zdej z nekimi 65letnimi dedki, štekaš? Pa logično tud z asistenti. Pa to zdej ne zgleda tko, da ga pokličeš "Ej stari/a , a pridš v ta pa ta lokal na kavo?" Ampak pač če ga vidiš v lokalu (ki jih imamo okrog faksa ene par), se vsedeš zraven, al se pa on/a usede zraven pa pač mal poklepetaš...kva je tle tak big deal ej? Niti ne hodmo vsak posamezno s prfoksi na kavo, ampak smo zmer v skupini a ne.
Drgač pa ja, za določene predmete mamo tud ustne izpite, samo jaz še nisem pila kave z nobenim profesorjem, ki me je imel na ustnem, ampak tud če bi, mi neb blo nobene panike it drug dan na ustni, tud če bi me vrgu, to je pač njegovo delo, moje pa da se naučim....z asistentko, pr kateri smo mel pa vaje, seminarje, sem pa že pila kavo ja.
Logičn je, da ne morš kr z vsakim a ne, eni so pač bolj zaprti tipi al pa staromodni in še na mail komaj odgovorijo - čeprov ti na začetku leta še sami poudarijo, da so za vsa vprašanja na voljo po mailu