Kreme za nego obraza
Jaz tut premišljujem o nakupu jojobinega olja, glede na to da ste ga full pohvalile. Me pa zanima kako se uporablja? Pač daš ga na vatko in namažeš al kako? Ker nekje sem mislim da brala da je dober tudi za odstranjevanje make-upa, tko da sm rahlo zmedena - a ga naneseš na čisto kožo, ali lahko pač tut make-up odstraniš z njim?
Our passion is our strength <3
- positive vibration
- Cosmofrik
Jaz ga uporabljam namesto kreme za obraz. Torej 3 kapljice olja kanem na dlan in namažem po faci
Sem pa tudi jaz poskušala z njim odstranjevat make up. Pa ne vem, saj je šlo lepo dol, ampak je blo po mojem mnenju treba mal preveč drgnit. Na vatko sem dala in čez oči, ja. Potem sem pogruntala, da je bolje, če z oljem na vatki najprej samo namočim make up, da se stopi in si vmes npr. umijem zobe, potem gre čisto z lahkoto dol. Ampak sem nekak to opustila s časom in zdaj mam spet navadn make-up remover.

Sem pa tudi jaz poskušala z njim odstranjevat make up. Pa ne vem, saj je šlo lepo dol, ampak je blo po mojem mnenju treba mal preveč drgnit. Na vatko sem dala in čez oči, ja. Potem sem pogruntala, da je bolje, če z oljem na vatki najprej samo namočim make up, da se stopi in si vmes npr. umijem zobe, potem gre čisto z lahkoto dol. Ampak sem nekak to opustila s časom in zdaj mam spet navadn make-up remover.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Mene ste prepričale
Bom šla še ta teden po olje ko ga vse tok hvalte.
Sploh za te moje flekce od mraza po bradi in ustih bi bla to prava revolucija - ponavad je tko da se doma namažem s kremo, potem grem v šolo (obvezen šal zaradi mraza seveda), ampak me začne od šala vse srbet in zategovat in potem ker edino kremo za roke nosim s sabo v torbi, kar tisto fliknem na obraz, mal trenutno pomaga ampak vem da to ni dobra rešitev

Sploh za te moje flekce od mraza po bradi in ustih bi bla to prava revolucija - ponavad je tko da se doma namažem s kremo, potem grem v šolo (obvezen šal zaradi mraza seveda), ampak me začne od šala vse srbet in zategovat in potem ker edino kremo za roke nosim s sabo v torbi, kar tisto fliknem na obraz, mal trenutno pomaga ampak vem da to ni dobra rešitev

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^s poštnino vred je iz tujine ceneje
(sicer za manj kot 2€..)

- positive vibration
- Cosmofrik