(nakoncu bom dobila Nio pa ji bom poslala Cd z največjimi balkanskimi hiti :> ) <-- hec.
Ej samo lansko leto jih je od 40h postal slikce samo enih deset. Kaj ko bi se letos malo bolj potrudili na tem področju in res, sej ni nobeni težko fotkat svojega darila, naleple sem fotke česar smo dobile.
Jaz še vedno oklevam. Finance so švoh, pa nikol ne veš koga dobiš za ene vem, da bi bilo enostavno kupiti darilo, za druge precej nemogoče.
Verjetno sporočim 30.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kaj če bi se zmenli, da je slikco darila treba prilepit... js sm celotno lanskoo temo pregladela, in sm misla da bo malo več daril poslikanih... bi šlo?
kinna napisal/-a:kaj če bi se zmenli, da je slikco darila treba prilepit... js sm celotno lanskoo temo pregladela, in sm misla da bo malo več daril poslikanih... bi šlo?
Brezveze - poleg tega bi morali to povedat pred zbiranjem prijav. Je pa seveda zazeljeno, nc ne recem
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
kinna napisal/-a:pa ja no... se strinjam, da bi blo treba prej povet... ampak meni bi blo ful vredo... morda pa bi se dalo zmenit karkoli
OK, punce zazeljeno (torej nobenih obveznosti - kinna, mogoce pa katera nima fotoaparata, itd) je da nardite fotozgodbo ko dobite darilo. Vsaj tako ali pa se boljso. Libido. pa lahko to sporoci potem vsem na ZS, ko bo posiljala ZSje o tem koga moramo presenetit z darilom.
Zadnjič spremenil kepka, dne 24. Nov. 2009 15:07, skupaj popravljeno 1 krat.
*mala* napisal/-a:Jaz še vedno oklevam. Finance so švoh, pa nikol ne veš koga dobiš za ene vem, da bi bilo enostavno kupiti darilo, za druge precej nemogoče.
Kaj pa če se gremo zment, da vsaka pošlje eno knjigo? Rabljeno po možnosti? Pa tko, fikcijo itak. Ne zdej nek abecedni seznam listavcev v Sloveniji. Jst res nimam financ, bi pa rada kj poslala. Pa vse moje knjige so itak fucking brilliant. Al pa kšn mix najljubših filmov. Neki tazga v duhu recesije. Ne vem no, jst bi se tazga darila ful bl razveselila kot pa še enega laka za nohte!
sončk napisal/-a:Kaj pa če se gremo zment, da vsaka pošlje eno knjigo?
A to je prikrito izrazanje zelje, kaj hoces dobit? Ker to, da bomo dolocal kaj je treba poslat totalno ubije ves point te akcije. Pac riskiras, da dobis nekaj kar ti ni vsec, jebiga. Sej lahko potem spljuvas in das naprej komu, ki mu bo to vsec. Jaz se bom pustla presenetit.