Cosmo obdarovanje 2009

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

NO PRAAAAV. :P

(nakoncu bom dobila Nio pa ji bom poslala Cd z največjimi balkanskimi hiti :> ) <-- hec. :D

Ej samo lansko leto jih je od 40h postal slikce samo enih deset. Kaj ko bi se letos malo bolj potrudili na tem področju in res, sej ni nobeni težko fotkat svojega darila, naleple sem fotke česar smo dobile.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

No super Libido., da si poslala ZSje lanskoletnim udeležencem obdarovanja...jaz upam, da bo kaj pozitivnega odziva! :)

Ja lani je bilo prav lušno gledat slikce daril...tako, da upam, da jih bomo letos tudi prilimali čim več :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jaz še vedno oklevam. Finance so švoh, pa nikol ne veš koga dobiš :D za ene vem, da bi bilo enostavno kupiti darilo, za druge precej nemogoče.

Verjetno sporočim 30. :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

kaj če bi se zmenli, da je slikco darila treba prilepit... js sm celotno lanskoo temo pregladela, in sm misla da bo malo več daril poslikanih... :) bi šlo? :wink:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

kinna napisal/-a:kaj če bi se zmenli, da je slikco darila treba prilepit... js sm celotno lanskoo temo pregladela, in sm misla da bo malo več daril poslikanih... :) bi šlo? :wink:

Brezveze - poleg tega bi morali to povedat pred zbiranjem prijav. Je pa seveda zazeljeno, nc ne recem :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

pa ja no... se strinjam, da bi blo treba prej povet... ampak meni bi blo ful vredo... morda pa bi se dalo zmenit karkoli :D
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

kinna napisal/-a:pa ja no... se strinjam, da bi blo treba prej povet... ampak meni bi blo ful vredo... morda pa bi se dalo zmenit karkoli :D

OK, punce zazeljeno (torej nobenih obveznosti - kinna, mogoce pa katera nima fotoaparata, itd) je da nardite fotozgodbo ko dobite darilo. Vsaj tako ali pa se boljso. Libido. pa lahko to sporoci potem vsem na ZS, ko bo posiljala ZSje o tem koga moramo presenetit z darilom. :D
Zadnjič spremenil kepka, dne 24. Nov. 2009 15:07, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

jap jap jap! kepka to si lani izobvladala... res si lepo poslikala vse skup... :zustimm: se strinjate še ostali, da nardimo neki v tem stilu?
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

itak! :D
Let's swim to the moon .....
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

*mala* napisal/-a:Jaz še vedno oklevam. Finance so švoh, pa nikol ne veš koga dobiš :D za ene vem, da bi bilo enostavno kupiti darilo, za druge precej nemogoče.

Verjetno sporočim 30. :D

Da dobim tebe mi ne bi bilo tezko uganit :D :rofl:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Poklicna deformacija, moram vprasat: kako pa zrebas, Libido.? :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Kaj pa če se gremo zment, da vsaka pošlje eno knjigo? Rabljeno po možnosti? :D Pa tko, fikcijo itak. Ne zdej nek abecedni seznam listavcev v Sloveniji. Jst res nimam financ, bi pa rada kj poslala. Pa vse moje knjige so itak fucking brilliant. :cool: Al pa kšn mix najljubših filmov. Neki tazga v duhu recesije. Ne vem no, jst bi se tazga darila ful bl razveselila kot pa še enega laka za nohte!
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

^^ Meni se zdi simpatično, sam jaz svojih knjig ne dam :D (čustvena naveza :rofl:)

Lepa ideja drugače. Sam ne vem, če bodo vsi za to.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

sončk napisal/-a:Kaj pa če se gremo zment, da vsaka pošlje eno knjigo?

A to je prikrito izrazanje zelje, kaj hoces dobit? :D Ker to, da bomo dolocal kaj je treba poslat totalno ubije ves point te akcije. Pac riskiras, da dobis nekaj kar ti ni vsec, jebiga. Sej lahko potem spljuvas in das naprej komu, ki mu bo to vsec. Jaz se bom pustla presenetit.
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

ooo, super ideja tole obdarovanje :ja:
bi tudi sodelovala...pa obljubim da bom poslala darilce čeprav nimam veliko postov :cool:
Zaklenjeno