Kar pa nekateri počnejo je pa zame navadna svinjarija. Vejo da nimajo priče denarja pa pričakujejo da jim bojo plačeval ne vem kaj vse in se zakreditiral za njih. To je pa meni res :runterdrueck:
*purple bitch* napisal/-a:eh jst pa nikol nebi zahtevala denar naj mi dajo za poročno potovanje al pa kej tko.naj vsak pač prinese kar pač če, zarad mene tud če ne...sam da mam jest moje bližnje zraven pa nobenih tet v šestem kolenu....za darila mi je pa res vseeno
Mimi_M napisal/-a:Sej ni nujno, da bo bankrotiral zarad poroke,
lahko, da bo brat dejansko želel, da mu je samo priča, brez nekih hudih stroškov,
a ni Larika nekaj takega omenjala o svijih pričah?
krfjolca napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:.naj vsak pač prinese kar pač če, zarad mene tud če ne...sam da mam jest moje bližnje zraven pa nobenih tet v šestem kolenu....za darila mi je pa res vseeno
Jaz pa ravno tega nočem, da bi imela pol 30 mikserjev ...
Stvar je v tem, da imava stanovanje maksimalno opremljeno in res ničesar več ne potrebujeva. Zato naj dajo raje denar. ..
krfjolca napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:eh jst pa nikol nebi zahtevala denar naj mi dajo za poročno potovanje al pa kej tko.naj vsak pač prinese kar pač če, zarad mene tud če ne...sam da mam jest moje bližnje zraven pa nobenih tet v šestem kolenu....za darila mi je pa res vseeno
Jaz pa ravno tega nočem, da bi imela pol 30 mikserjev ...
Stvar je v tem, da imava stanovanje maksimalno opremljeno in res ničesar več ne potrebujeva. Zato naj dajo raje denar. Namesto, da kupijejo mikser za 15 jurjev, naj mi dajo 15 jurjev v kuverti, mam tko veliko rajši. Pa še rabila bova, ker sicer ne bo zneslo za potovanje. Za poroko se bova skeširala do konca, in nama ne bo ostalo nič, potovanje mava pa rezervirano za 400 jurjev. K sreči je agencija od prijateljev, pa bova lahko na obroke ...
LARIKA napisal/-a:Vsak svat da denar kot darilo v kuverto da drugi ne vidijo koliko kdo da.
krfjolca napisal/-a:Poroka bo v Bistrici pri Tržiču na prostem, cerkvena pa v kranjski župnijski cerkvi. Obleki imava izbrani, jaz imam bolj moredrno, zmečkanko lešnikasto/perlasto/bele barve iz ModArta, on pa ima Murino obleko bež barve.
*NiNy* napisal/-a:LARIKA napisal/-a:Niny pojdi pod cosmo zvezde,..pa pod slikce iz sprehodov,..tam nekje sem dala par slikc s sporoke
Waw super izgleda ta torta. Upam, da je bila tudi tako dobra![]()
Tudi jaz bi imela jagode na porocni torti, ceprav se bom jaz komaj cez nekaj let porocila, ker sem se premlada za poroko-sej me se niti ni nihce zaprosil![]()
![]()
![]()