Človek vam posploši, da bi dojeli absurdnost, pa nočete razumeti.

Živimo v svetu, kakršnega smo si sami ustvarili. In ni več naraven. Imamo nekaj naravnega, a dodali smo veliko svojega, umetnega - vse, kar naj bi nam pomagalo lagodneje živeti. Igramo se celo boga (haha) in odločamo, kje nočemo neviht, da nočemo, da bi voznik avtomobila med trčenjem nujno umrl, o tem, kdo ne bo umrl zaradi bolezni ipd.. In JA, omenjala bom neplodne pare, ker direkt pašejo zraven!

Odločamo namreč tudi o tem, da lahko imajo neplodni pari otroke, in dragi moji, to NI naravno!

Bog se je odločil, da takšen par ne sme imeti otrok in kdo smo mi, da jima ga bomo dali (sem zlobna

)!
Get the point?
Tako ste obremenjeni s svojimi kompleksi ... ah škoda.
NIA - btw - mora biti tako: vsak naj je pire krompir iz vrečke, če si ga zna narediti (ne iz vrečke, celoten proces). Vsak naj naredi izpit za avtomobil, če se zna sam naučiti voziti. Vsak naj ima avtomobil, če ga je sposoben sam izdelat. In potem komaj logično sledi tvoj zaključek - vsak naj ima otroka, če ga zna sam zaplodit. Sori, ampak iz tvojega sklepanja si potegnila napačen sklep, zato je celotno tvoje sklepanje nepravilno.