The Killers

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Pa to prodajate karte, ki ste jih same kupile ali podarjene? :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Nov. 2010 7:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kako lahko po enem komadu (ki je zame najslabši njihov) sklepaš, da je bend beden?
Kdo je kriv, da se v Sloveniji vrtijo šele pol leta? Te trapaste radijske postaje, ki niso sposobne vrtet druzga k osladnih pop komadov, ter kakšen rock (ki ga pa tak al tak po možnosti še skrajšajo, saj je npr. 8 min preveč :?)

Js jih poznam že vsaj 3 leta. Sicer pa če hočeš še kakšen njihov komad slišat, jih je kar nekaj v tej temi iz Youtube.

Čist razumem pa zakaj ne razprodajo kart, ker so žal pri nas še nepoznani. Js sm bila pripravljena dat 100 evrov in jit v Munchen, ampak se je ravno takrat izvedl, da bodo pri nas.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Jaz ko sem prvič slišala Human sem si mislila samo waaaau kera skupina je to...? In sem nekaj časa samo to poslušala, ko se je pa razvedlo, da pridejo v SLO,sem šla še malo druge njihove pesmi prečekirat pa sem bila ful razočarana :? . Human mi je zakon pesem, čeprav drugače ne poslušam 'take' zvrsti glasbe, ostale od njih (kaj sem jih poslušala na youtube) pa so mi zdele kar nekaj in tudi na koncert ne bi šla, pa če bi mi zastonj karte dali.
Gost

Ste pa res taprave poslušalke glasbe. In potem še vrednotite ... Pogumno, ni kaj.

Lovdaj diskografijo benda ali vsaj dve zgoščenki, preposlušaj počez in počez in potem ocenjuj.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

MsN napisal/-a:Ste pa res taprave poslušalke glasbe. In potem še vrednotite ... Pogumno, ni kaj.

Lovdaj diskografijo benda ali vsaj dve zgoščenki, preposlušaj počez in počez in potem ocenjuj.

Točn to sem hotla povedat :) :respekt:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Jst sm presenečena, ko folk reče, da pozna sam Human od njih :? Pa kljub temu, se ta najbolj vrti po radiih. Tud men so starejše pesmi dost boljše.
Use your head and follow your heart.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

MsN napisal/-a:Ste pa res taprave poslušalke glasbe. In potem še vrednotite ... Pogumno, ni kaj.

Alo pa kaj je tebi jasno, da vsem pač niso všeč in da nekdo posluša rajši kaj drugega? Napisala sem, da prej nisem poznala njih, šele ko sem slišala pesem Human sem si jih šla malo pogledat na youtube(drugače jih nikoli v življenju ne bi šla poslušat). Human mi je kul pesem in jo tu pa tam rada poslušam in ravno zaradi tega sem šla še malo druge pesmi pogledat, da bi videla če mi sedejo. Pa mi pač niso. In ne rabim preposlušat zdaj dve zgoščenki, če lahko grem na youtub in tam poslušam kaj mi paše. Po nekaj pesmih pa človek verjetno vidi ali mu bend in zvrst sedeta ali pa pač ne.Jaz sem tudi nora na DJ Tiestota in v njegovi temi je tud marsikdo napisal, da ga ne mara in da ne misli it na njegov koncert itd. pa se nobena ni nekaj razburjala. Ali pa v temi priznam da jih je kar nekaj napisalo, da če še kaj slišijo od Tiestota, bodo znorele :roll: .

Sej ok, če so vam všeč.Nisem nič rekla proti temu, ker vse pač ne poslušamo enakih bendov-hvala bogu! Upam, da boste uživale na koncertu. Ne vem pa zakaj človek ne sme napisat nič negativnega,brez da bi se katera začela zgražat :?.
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

Js mam eno karto za Killerse, podarim.
Če bi katera mela, naj pošlje na ZS.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Gost

Maya19 napisal/-a:

Alo pa kaj je tebi jasno, da vsem pač niso všeč in da nekdo posluša rajši kaj drugega? Napisala sem, da prej nisem poznala njih, šele ko sem slišala pesem Human sem si jih šla malo pogledat na youtube(drugače jih nikoli v življenju ne bi šla poslušat). Human mi je kul pesem in jo tu pa tam rada poslušam in ravno zaradi tega sem šla še malo druge pesmi pogledat, da bi videla če mi sedejo. Pa mi pač niso. In ne rabim preposlušat zdaj dve zgoščenki, če lahko grem na youtub in tam poslušam kaj mi paše. Po nekaj pesmih pa človek verjetno vidi ali mu bend in zvrst sedeta ali pa pač ne.Jaz sem tudi nora na DJ Tiestota in v njegovi temi je tud marsikdo napisal, da ga ne mara in da ne misli it na njegov koncert itd. pa se nobena ni nekaj razburjala. Ali pa v temi priznam da jih je kar nekaj napisalo, da če še kaj slišijo od Tiestota, bodo znorele :roll: .

Sej ok, če so vam všeč.Nisem nič rekla proti temu, ker vse pač ne poslušamo enakih bendov-hvala bogu! Upam, da boste uživale na koncertu. Ne vem pa zakaj človek ne sme napisat nič negativnega,brez da bi se katera začela zgražat :?.

No, vdihni, še enkrat preberi moj zapis in izbriši ali popravi svojega, ker ni niti malo na mestu.

Nikjer ti nisem vsiljevala mnenja glede skupine omenjene v tej temi. Govorim samo o tem, kako poslušati glasbo in kako jo ocenjevati, če že.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Ti najprej vdihni, ker mislim, da si se ti spotaknila ob moj post, ne jaz ob tvojega. Če pa ono ni bilo namenjeno meni pa sorry.

Ne vem kako lahko ti napišeš, da kao nismo taprave poslušalke glasbe. A ti si boš od nekoga, ki ti ima brezvezne pesmi (na podlagi tistih 5,6 ali 7, ki si jih šel poslušat) šla zlovdat cela dva albuma dol in si ju vrtela dan in noč (kljub temu, da ti pesmi ne odgovarjajo), samo zaradi tega da boš potem lahko kaj komentirala?
Napisala sem samo, da mi niso všeč in pika, razen Human seveda. Tebi pa kdo drug ni všeč pa si verjetno tudi že komentirala, brez da bi si 10cd-jev lovdala dol, al se motim?Če ti nek film ni všeč, ga najbrž tudi ne boš šla 10x gledat, da ga boš potem, ko te prijateljica vpraša, če je film bil v redu, lahko označila in s tem ocenila za brezveznega, a ne.

V glavnem kaj sem hotela povedati je, da mi ni všeč njihova muzika in da ne bom šla na njihov koncert, to je vse. Ve se pa imejte fajn na tem koncertu koliko se le da :wink:

Ajde
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Drama queen strikes again
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Aphrodite »

Hot Fuss je legendarni album! Sam's town je kul, sam mi je Hot Fuss bolj všeč :) Na Day&Age pa se še privajam :)

komaj čakam na koncert!! NORO BO!!!
Gost

Meni je Hot fuss zelo všeč. Veliko bolj kot Day&age, Sam's town pa še nisem poslušala.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hot Fuss je res super. Sam's town pa tud ni slab.

MsN- poslušaj. Velik bolš k Day&Age je.
Še posebi pesmi For reasons unknown (ko izšel cd, sem se čist poenotila s tem komadom...), pa Bones, When you were young, itd...

Aja, mi pa všeč, da že kar nekaj let njihovi komadi za ozadje modne revije Victoria's Secret :D
Odgovori