EMA 2009

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

*purple* napisal/-a:jagoda, ja sej vem kaj hočš povedat, sej se strinjam.men so lordi bli obup, ampak razumem zakaj so zmagali...Itak majo usi že poun qrac raznih abba kopij, kot je bla to lani se mi zdi naša Manca.To je brezveze, časi abbe so mimo, spomnimo se kej nouga.In lih tkrt so lordi udarl s čist eno novo stvarjo in so uspel.

OK, dejmo neki razcistit: ce vam zvrst glasbe ni vsec, se ne pomen, da so izvajalci zanic. Ce ve prvic sliste eno zvrst glabe, se ne pomen, da je to neki novga. Hard rock se je zacel razvijat v 60tih letih (recmo da so Lordi tam nekje hard rock) Lordi pa nastopajo od leta 1996.

In ne, Rebeka ni zmagala ceprav je zgledala skor kot Lordi, tko da tudi kostum ne vem, ce je bil kriv za zmago skupine Lordi.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Eme 2009 nism gledala. Mimo sem prišla ravno, ko je pela Brigita Šuler (grozno naličena, a komad glede na ostale 4, ki sem jih slišala, še kar) in Alya&Rudi (grozno smešna na odru, komad pa mi gre ful v uho). Po radiu sm slišala Quartissimo (vredu komad, sam ne za na Evrovizijo) in Lango&Manco Špik (groza, groza, groza).

Na splošno so bili ti 4 komadi bolj polom, kot pa nekaj več. Se mi zdi, da gre Ema vse bolj dol in da se nanjo prijavljajajo neki wanna be dobri pevci, nekateri še celo neuveljavljeni!

No tudi na Evroviziji za moje pojme vsako leto bolj čudni komadi zmagajo. Okej Lordi, so hard rock in verjetno je blo to tistim, ki jim je ta zvrst ok, všeč, sam se mi zdi, d ta zvrst sploh ne spada na ESC. Prav tako sem ni spadala Alenka Gotar in ne spadajo Quartissimo (pa čeprav je imela sploh Alenka super komad). Niti sem po mojem mnenju ne spada goveja muska (pa naj bo avstrijska al pa naša). Js si pod ESC bolj predstavljam pop musko.

Sicer pa malo težko ocenjujem, ker sem bolj navdušena nad drugimi zvrstemi (techno in tko), kar pa tudi ne paše na ESC.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

zdej, k sm mal večkrat slišala letošnje EMA finaliste lohk rečm, da mi je bil še najbl ušeč Samuel Lucas... tipo ma ful tak posebn glas, pa tud pesm mi je fajn... pa Langa s Špikovo tud niso bli napačni... zmagovalci pa tko tko, solidno ampak ne za dol past... vsekakor pa na splošno velik bl poslušljiv in kvalitetn kt hrvaška Dora
The secret of success is consistency of purpose.
Odgovori