Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha! »

omg kako loh poješ 5000 kalorij na dan? :eek:
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

:/
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:32, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Jaz porabim dnevno,če se ne gibljem 1800 kcl.Mogoče 2000.
da bi pojedla 5000 kcl na dan,bi pa mogla met fajn ogromen želodec,kar ga pa na srečo nimam.
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

ja... kaj je normalno vprašajte kakšnega zdravnika. za tiste ki se stradate dan in noč, pa se vam neda niti po stopnicah peš je še 1600kcal preveč. zakaj pa nebi pile samo vode in pojedle 2h jabolk?

za nekatere, ki pa se redno gibamo, imamo dobro prebavo in nam notranji organi funkcionirajo tako kot morajo pa 3000kcal ni čisto nič preveč. vprašajte kakšnega športnika koliko poje na dan, razni kolesarji, biatlonci, triatlonci, tekači, maratonci? če se ne pazijo, da imajo zdravo prehrano, imajo vsi okrog 4,5 tisoč
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

če hočeš shujšat pri 3000 kalorijah se boš morala pa res ampak res veliko gibat.. pa še to ne verjamem.. meni sigurrno nebi šel noben kg dol
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Nu$k@ napisal/-a:ja... kaj je normalno vprašajte kakšnega zdravnika. za tiste ki se stradate dan in noč, pa se vam neda niti po stopnicah peš je še 1600kcal preveč. zakaj pa nebi pile samo vode in pojedle 2h jabolk?

za nekatere, ki pa se redno gibamo, imamo dobro prebavo in nam notranji organi funkcionirajo tako kot morajo pa 3000kcal ni čisto nič preveč. vprašajte kakšnega športnika koliko poje na dan, razni kolesarji, biatlonci, triatlonci, tekači, maratonci? če se ne pazijo, da imajo zdravo prehrano, imajo vsi okrog 4,5 tisoč

Kva si zapela, noro. Kaj, če bi šla ti o tem pisat v kero od tem pri športu in nehala vsiljevat puncam, ki bi rade mal dol dale, karikiram, naj pojejo 3,4,5 tisoč kalorij in več migajo. Ker ne verjamem, da se tule maratonke s perfektno prebavo in s popolnim funkcioniranjem notranjih organov (wtf) trudjo oklestit špehec. :roll:
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pa kaj teb ni jasno, nuska?
Kdo tle govori o športnikih? :roll: tema je HUJŠANJE IN OBLIKOVANJE POSTAVE.
Športniki pojejo tok, ker majo že metabolizem 10x boljši in hitrejši kot povprečen človek, ki ne trenira vsak dan po par ur, kaj šele da rabijo hrano za treninge in moč.
Ti boš enmu dekletu, ki ima 10kg preveč, ni vajena športa(ali povprečno rolanje, kolesarjenje 2x/3x tedensko), rekla, da naj požre 3000kcal in da naj trenira 3ure na dan.. :roll: Mislm.. :roll: pa še s tem, ko bi tok pojedla in tok trenirala bi..kaj delala?....ohranjevala težo!!!
Ohranjevanje teže športnikov=/= hujšanje. Dojami.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Nuska nehi pametovat. Jaz se redno ukvarjam s tekom,pa ne rabim zaužit zato 3000 kcl.
Pe eno uro na dan laufaš,jih po mojem Polarju (ki ni neka krš roba!) porabiš tm nekje 500. Vsaj jaz jih.
Tko da če bi jedla po tvoje bi se redila ko prase,ne glede na redno gibanje.
Sicer jaz sploh NE hujšam,ampak si pa zdele take bedarije napisala kle not,ki nimajo nobene veze z ničemer,da res ne vem kaj je tvoj point.

Mi je jasno ja da PROFESIONALCI,recimo Sara Isakovič,zaužijejo več tisoč kalorij na dan,čudno ane,saj ima tudi 9 urne treninge.

Tule pa ne poznam nobene,ki bi trenirala profesionalno za neka svetovna prvenstva in dvomim da tudi ti,razen če res migaš 7,8 ur na dan ko nora,pol razumem da rabiš par 1000 kcl da ne umreš,ja.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hja, če bi bla tle kšna saj mal podobna M. Phelpsu, bi jih lahko skonzumirala tut do 12 taužnt, mela perfektno postavo samih mišic in 8 oi medalj :D. Ampak ne, tema ni o pro športnicah, s parimi urami intenziunega treninga dneuno.

Po raznoraznih tabelcah bi jih js mogla pojest okol 2500. In bi jih, brez problema, če se mi ne bi blo treba non stop nazaj držat :? .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leilani. »

En moj kolega je shujšal za 30 kil ker je jedel ene zelo nevarne tablete, ki ti zvišajo pritisk. Zdej jih menda že pou meseca ne jemlje, pa ga ima še vedno nenormalno visokega :?
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Nuska je hotla samo opazorit, da si ne nižajte kalorij prenizko, recimo na 600 kcal, kar večina punc žal še vedno dela. Dala je pač primer športnikov in ni ti treba biti profesionalni športnik, da hujšaš ob 3000 kcal. Trenutno bi jaz s 3000 kcal hujšala.

Mogoče je dala res mejčekn pretiran primer, ampak hotla je verjetno samo opozorit na nevarnosti prenizkega vnosa kcal.

1600 je zelo splošna številka in vam svetujem, da se je ne držite. Najbolje je, da si izračunaš in izmeriš glede na tvoje mere, pa kak teden probavaš ob kateri količini se rediš/hujšaš, ... še bolj pa da upoštevaš svoje počutje in želodec in delaš po občutku.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Jaz sem sem en dan pač za 24 ur namontirala polar (okej snela sem ga samo pod tušem,tudi spala sem z njim)...in na ta način prišla do 1800 kcl (približno).
Polarju še najbolj zaupam.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Ne vem, zakaj ljudje ne odprejo oči in spozanjo, da je za izgubo teže (seveda maščobnega tkiva) potrebno migati, ne pa manjšati vnosa kalorij na prenizke vrednosti.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ljudje morjo spoznat da tudi ob vsakodnevnem rednem gibanju, se vnos kcal MORA zmanjšati za izgubo maščobe :roll:
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

OMG, 4000 al pa 5000 kcal za povprečno žensko, pri čemer naj bi ta še hujšala :lach: ? Česa takega pa še nisem slišala.. Meni se zdi to še za moškega preveč.. Ok, za rejenje je verjetno super recept :P ..

Vedno povsod beremo o pribl. 2000 kcal, pa še to v zvezi z vzdrževanjem teže, ne pa hujšanjem :nixweiss:
Odgovori