fia je kriva. ferari pa je nasploh neumen. ful usi srečni kr so zmagali. ma to zame ni nobena zmaga. tisti shumi mi gre pa na bruhanje.

mah ja....pestro je letos

uršy napisal/-a:
Karkol govorite, men gre ta Schumacher itak že od skoz na k**** tko, da mi gre zdej sam še bl..
steLLcy napisal/-a:kwa?...no, sej je za pričakvat kej takiga....ta šumi je man tak požrešn....pa ne me zdej popluvat, bejbika.....nism rekla da ni dobr dirkač (kar nedvomno je)...sam to sezono je pa že mal obupan....
Guess who napisal/-a:
Glede Rugens:Michael pa tko, js sm med reklamam preklopla na HTV, kjer je biu počasen posnetek in tam se je vidl, da je Rubens en mal prepozno bremzal in mislim, da sta se s tem strinjala tut komentatorja.
ded napisal/-a:Guess who napisal/-a:
Glede Rugens:Michael pa tko, js sm med reklamam preklopla na HTV, kjer je biu počasen posnetek in tam se je vidl, da je Rubens en mal prepozno bremzal in mislim, da sta se s tem strinjala tut komentatorja.
Morda lahko takole razmisljas... vendar moras vedet, da je Rubens moral zapeljat ven iz idealne linije in od tod tista varijanta s prepoznim bremzanjem!
Slo je na tesno... tud Michael je mocno zaviral, vendar je bil ze na idealni liniji in na tej liniji je prostora samo za enega!
lp
opium napisal/-a:Chica Guapa napisal/-a:Ampak F1 je pa res v globokem sra***Sm prov žalostna zaradi tega.
Pa ne vem, a bi bla jezna na fio, ker jim ni dovolila menjat gum, al pa na ferrarija, ker so bili samo oni proti tisti šikani![]()
Seveda zdj boste vsi, ki ste za ferrarije rekl, da je kriva fia, ostali pa, da je kriv ferrari
meni se tud ni zdel ponosen(zakaj bi ze bil?)... pomoje se je prou lepo zabaval
ne ne bomo rekl da je kriva FIA, zakaj bi ze bla kriva FIA? ferrari pa tud ni nic kriv...
Kriv je MICHELIN! dripci ne znajo dobrih gum narest... so pa smotani usi k so bojkoteral dirko, sej itak varnost je na prvem mestu, sam useen, loh bi mal pocasnej vozil
uršy napisal/-a:Karkol govorite, men gre ta Schumacher itak že od skoz na k**** tko, da mi gre zdej sam še bl. Zagrebenc en, že tko je skor sam dirku pol gre pa še unga tm zrivat s steze. Sramota - preklet lkmetavz.![]()
alesko napisal/-a:tak primer,ko so (je) imel/i dirkac/i slab filing in niso hotl vozt a so se vseeno podali na progo , se je zgodil 1.aprila 1994...rezultat smo pa vsi vidl...tko da opium,varnost je vedno na prvem mestu..vsaj za dirkace seveda...mal si oglej zgodovino dirk pa ti bo jasno kolikokrat so ze dirkaci startali ko bi blo bols da ne bi in zdj gledajo od zgoraj na nas..