Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
- metuljčica*
- Cosmofrik
- *waterlily*
- Sramežljivka
Jaz sem ista,če me zdajle primeš za noge ali roke so čisto hladne. Lani ko je bla una hard vročina (35+ stopinj),so se vsi skrivali v senci,jaz pa sem se sončila in imela tono energije,drugi bi pa samo ležali. Mogoče je kdaj pa kdja razlog lahko tud to,da premalo ješ.mene vedno začne zebsti če ne jem dosti. So pa tud drugi dnevi ko jem osti,a me vseeno zebe.
Midva s fantom sva bila lani septembra v poreču.Blo je precej toplo,voda je mala drugače 24 stopinj,ampak zame je bila premrzla.Ko je zapihalo sem bila zadekana vsa,zeblo me je,skratka kur od morja.Njemu je blo pa lih fino.
Midva s fantom sva bila lani septembra v poreču.Blo je precej toplo,voda je mala drugače 24 stopinj,ampak zame je bila premrzla.Ko je zapihalo sem bila zadekana vsa,zeblo me je,skratka kur od morja.Njemu je blo pa lih fino.
ja sej bom res raj zdravnico naslednjič vprašala, k je res smotan. js sm tud skoz zadekana, pa če e nevem kok toplo zuni, če mal vetr zapiha bo mene zebl. včasih me kr trese, začn sva bla v piceriji, pa me je tok zmrazil, da sm se ful zatresla, me je folk pri sosednjih mizak ful čudn gledu. pa si sploh ne morm pomagat, kr en val gre skoz mene in se kr zatresem. kaj pa kej pomaga za višji pritisk? kava? js kave ne smem zarad želodca, tko da kaj še?
-
- Sramežljivka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
mene prej ni nikoli zeblo. odkar pa sem prebolela infekcijsko mononukleozo, me večino časa zebe in mora biti res zelo vroče, da mi je toplo. mislim, da je pri meni vzrok že prej omenjena bolezen, da mi je pač to pustila za posledico.
opažam pa, da me kdaj zalije vročica za kratek čas, ponavadi okrog menstruacije, možno, da je to tudi zaradi jemanja KT. potem mi je pa zopet hladno.
mogoče bi res pomagala rekreacija, pa pravi čaj, namesto kave, če je ne smete.
opažam pa, da me kdaj zalije vročica za kratek čas, ponavadi okrog menstruacije, možno, da je to tudi zaradi jemanja KT. potem mi je pa zopet hladno.
mogoče bi res pomagala rekreacija, pa pravi čaj, namesto kave, če je ne smete.
- _ladybird_
- Komunikatorka
- Kraj: .......