Anjeske napisal/-a:Kva a eni še msn uporabljajo?! Lol To smo eni uporabljal takrat, k še ni blo orto u nulo paketov, pa je blo cenej klepetat prek neta...
kako cenej? msn je zastonj pa še več različnih accountov maš lahko
Anjeske napisal/-a:Kva a eni še msn uporabljajo?! Lol To smo eni uporabljal takrat, k še ni blo orto u nulo paketov, pa je blo cenej klepetat prek neta...
Tud internet je treba plačat Mar ne?
Nimam lih sto let, ampak k sm js začela prakticirat msn sem se na net mogla prklopt prek telefonske linije (kar ni blo lih pocen se mi zdi). Pa tud zdj so stroški za net primerljivi onim za telefon. Rečem sam na splošno, ni to lih tema za tovrstne pogovore
Tud internet je treba plačat Mar ne? Nimam lih sto let, ampak k sm js začela prakticirat msn sem se na net mogla prklopt prek telefonske linije (kar ni blo lih pocen se mi zdi). Pa tud zdj so stroški za net primerljivi onim za telefon. Rečem sam na splošno, ni to lih tema za tovrstne pogovore
ja sej lahko greš tud prek telefona na msn je pa tko net imaš tudi za druge stvari, ne sam msn... za na cosmopolitan, na primer
V času mojega študija so se dogajale marsikatere stvari, je blo kr akcije za Bežigradom, takšne in drugačne. Pa tudi sama sem bila tiste čase bolj podivjana in sem tipčke obračala kot po tekočem traku
pr nas pa sploh nevem koliko je kaj dogajalo.. sem živela v domu FDV takoj ko se je odprl in se sploh nismo neki poznali med apartmaji. v našem fletu je dogajalo mogoče še kaj prvi dve leti, ko sem živela s po 7 erazmovci.. jaja, oni so si pa kr privoščli
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche