ja, še neki me zanima: latinščina, a mate tm sam kr je v povezavi z medicino al je tud slovnica pa to?
. Pač zanima me. Fascinirajo me vse te raznolike bolezni, kako do njih pride, kako se jih zdravi, rada delam z ljudmi, pomagam, znam bit tut prijazna, tko da se ne bat, da prihaja še ena zatežena zoprna dohtarca haha. Zdej prvi trije letniki še niso tok zanimivi, kot pol kasnej, ker je pač predklinika, kjer maš razne predmete kot so kemija, fizika, mikrobiologija, histologija, patologija, fiziologija, biologija celice, anatomija,.... Pa sej zdej v drugem semestru so men vbistvu vsi predmeti dost vredu razen histologija, kjer pri vajah 1,5 ure gledaš neke preparate pod mikroskopom in skor vsi so v odtenkih roza-vijoličaste barve. Ampak to se da tut preživet. Vglavnem, če te zanima, pejt. Mal potrpiš ampak gre in na koncu tut službo lahko najdeš, vsaj za našo in vašo generacijo vem, da ne bo preveč zdravnikov. Pa to, da ne moreš počet nič drugega, kot se učit, je mal za lase privlečeno, razen, če hočeš 9ke, 10ke. Izpit smo meli do danes samo en- fiziko, ki sem se jo js učila 10 dni, ostalo so pa kolokviji, ki se jih da nardit če si vzameš en podaljšan vikend učenja (no razen, če spet hočeš izjemno dobro pisat- ampak js pravim, boljš da maš mal slabše ocene v indeksu, pa ti ostane tut neki življenja ane).

). Res, ne se obremenjevat s tem, da to boš pa celo življenje delala in da je nevemkaj. Rajš jemlji to bolj zlahka pa ne bo nč slabše. Sej nikol ne veš, kaj boš zares celo življenje delala. Lahko študiraš medicino in se potem usmeriš v raziskovalno delo, itd.. Pač res ne veš kaj te čaka, kam te bo pot zanesla hehe. Tko da no worries in relax

punkie_ napisal/-a:moja mami dela na kliničnem kot medicinska sestra in mi je sama odsvetovala ta študij, vsaj kar se tiče dela na kliničnem... predvidevam da je po zdravstvenih domovih in zasebnih klinikah kaj bolje... verjetno pa je tudi težje pridt tam zdraven
.
. Jst tud v srednji nism kej posebno blestela, zdej mi pa na faxu cist dobr laufa. (Upam da se ne hvalim prehitro 

(sicer sm sam še ju3 doma, pol pa zasluženo morje
)