julija...Khm?
verjetno imam na računu 5000 evrov in zapravkljam, a ne

če greva razčlenit moj primer, mi ni panike, lahko povem javno.
morje....že od kakšnega januarja sem na stran dajala denar da ga bo takrat dost.Plus, fotr mi je pač nekej dodal zraven, glede na to, da je to enkrat (mogoče največ dvakrat) letno.
lastno stanovanje..Gre za garsonjero.sobo sem že imela, kopalnico smo bili tud že prej prisiljeni narest, kar smo kupili je kuhinja.Kuhinja je šla na obroke in sva jo z mami odplačevale vsak mesec.
računalnik...na obroke za 12 mesecev, plačujem sama.
Mobitel...Plčaujem sama...
Kupujemo avto...star deset let

Skratka če želim kaj imet so to večinoma vse krediti ali obroki.Več kot za kakšen izlet, za položnnice plačat (net+telefon+voda poleti) in kakšen dinar za sprot,nimam!moja plača ni presegala 540 evrov, kdaj precej manj, tudi pod 400!
Torej, kam bi se uvrstila?pod nižji sloj, glede na dohodke!Imam stvari, res ker mi ni treba še skrbeti za nakup hrane, vsaj v večji meri ne in določennih položnic.Ampak v primeru če bi še to morala plačevat, pa nevem kaj bi.nebi kupovala ne cunj ne ničesar in bi imela za ostale stvari.
Mislim, da znam denar dobro skombinirat, tud če mi ga kdaj skorajda zmanjka, ampak v življenju bi se znašla.še z dvema otrokoma zraven če je treba!