vzela sem mu izpisek

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

freaky napisal/-a:Ja. Varanje je tako kot "vohunjenje" početje za njegovim hrbtom.

no, jst med tema dvema vidm veliko razliko.

Kje sm to js napisala?

ne vem al si ti al je kera druga.napisano je blo dostkrat.

No, jaz jo pa raje živim. wink Kar še ne pomeni, da ni problemov, da se nikol ne skregava, da ne pride do trenj, da nisva kdaj užaljena, jezna drug na drugega. Ah še zdaleč ne. Pravljica (če že moram uporabiti to besedo) pa je to, da znava reševati padce s pogovorom in kljub prepirom še vedno zaupava drug drugemu. Brez da bi karkoli preverjala.

ok, gremo drugače.
fant se začne čudno obnašat, gre sam lutat naokoli, te odriva stran.tebi se porajajo sumi.aha, vprašala ga boš kaj ga moti i se skušala pogovorit a ne.Ok, ti se boš z njim pogovorila, on ti bo rekel da te neksončno ljudi, ampak da ma težke dneve.Za tvojimhrbtom pa se veselo naskakuje z nekim dekletom.In boš živela pravljico?mislim, da ne.
Ni vse v pogovoru, komunikaciji in zaupanju, res ne.
ampak ok, vi pač verjemite da pogovor reši vse.

Purple, zdej pa js res ne vem, a znaš brat, ker tega js (in tudi ostale punce) nikoli nisem trdila. Js vem, da se to lahko zgodi tudi meni, nič bat, sem dovolj na trdnih tleh. Bom še enkrat povedala. Tudi če se meni to kdaj zgodi, si ne bom rekla, da mi je žal, ker nisem brskala, da bi prej zvedela in končala. Ne, ker uživam v trenutku s fantom in se s tem ne obremenjujem. Če se zgodi, jebat ga, jaz imam čisto vest. To je tisto, kar šteje.

uf, jst bi pa rada prej zvedla, kot pa da me neskončno dolgo veče za nos.Meni bi se vsi lepi trenutki takrat razbledeli in bi videla samo grozo.če me vara, nočem z njim preživljat nobenga trenutka več.

Če bi dvomila v njegove besede, potem najina zveza itak nima več nobenega pomena.

sej sm rekla.domi so kdaj lahko tudi neupravičeni.In izpustit lepo zvezo, zarad dvoma, ki te je razžiral in ker nisi vzela v roke česa kar bi ti dokazalo da so tvoji dvomi zmotni, je brezveze.vsaj meni bi bilo.

Zame so tuje stvari. Ti že sam pridevnik pove: fantove in ne tvoje. Ko bova imela pa skupno stanovanje, pohištvo, avto in druge stvari, ki jih bova kupila s skupnim denarjem, takrat bojo pa to najine. Dokler pa imava mobitel, ki sva ga kupila vsak s svojim denarjem, je pa to moje. Zato je potrebno vprašat, če lahko malce pogleda.

no, midva teh problemov z razdelejevanjem nimava.vse je najino in to je to.ne delava takih selekcij, to ni to.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

*purple* napisal/-a:Za tvojimhrbtom pa se veselo naskakuje z nekim dekletom.In boš živela pravljico?mislim, da ne.

To lahko že zdaj naskakuje kakšno punco, čeprav se ne zapira pred mano. Pač nikoli ne veš. Lahko samo zaupaš. In ker mi nič ne manjka v zvezi, nimam niti razloga, da bi vohunila za njim. Tvoj primer (če bi se začel zapirati pred menoj): Sem že v prejšnjem postu povedala. Vprašala bi ga, če bi zaslutila, da nekaj ni v redu, bi ga prosila, da se pogovoriva. Če bi še vedno dvomila vanj, bi ga postavila pred dejstvo. In če ma fant kaj v glavi, se bo potrudil, da me obdrži in se želel z menoj pogovoriti. Poleg tega bi pa lahko na podlagi enega nezaupanje glede neke stvari, dogodka, sklepala, da bi mu tudi v prihodnje težje verjela. Takšna zveza pa zame ni uspešna.

Zveza ni tekmovanje, ni nek "zločin", za katerega potrebuješ materialni dokaz. Dokaz, da je najina zveza uspešna, so moji in njegovi občutki ob doživljanju le-te. In če uživava, nimava razloga za skrb, sumničavost. Zame je pravljica to, da oba uživava in imava čisto vest.

*purple* napisal/-a:ampak ok, vi pač verjemite da pogovor reši vse.

Na mojo srečo reši vse. :wink: Ti gre mogoče v nos, da nekaterim to uspeva, brez da potrebujejo dokaze? :)

*purple* napisal/-a:Meni bi se vsi lepi trenutki takrat razbledeli in bi videla samo grozo.če me vara, nočem z njim preživljat nobenga trenutka več.

Danes so ti trenutki lepi, jutri pa ne več? Da bi pozabila najine skupne čarobne trenutke? Ni šans. So preveč posebni. Tudi če me kdaj prizadane. Dobri in lepi trenutki bodo po tem še vedno ostali v lepem spominu. Iz slabih momentov bi pa tudi potegnila nekaj dobrega ter se iz njih nekaj naučila. Torej, če me prizadane, bom lahko iz zveze potegnila samo najboljše.

*purple* napisal/-a:sej sm rekla.domi so kdaj lahko tudi neupravičeni.In izpustit lepo zvezo, zarad dvoma, ki te je razžiral in ker nisi vzela v roke česa kar bi ti dokazalo da so tvoji dvomi zmotni, je brezveze.vsaj meni bi bilo.

Seveda so lahko tudi neupravičeni. Zato mam pa jaz takega fanta, ki mu verjamem, če mi reče, da se motim. In da se tudi razbrat z njegovih pogledov, njegovih besed, kdaj se laže.

*purple* napisal/-a:no, midva teh problemov z razdelejevanjem nimava.vse je najino in to je to.ne delava takih selekcij, to ni to.

Jaz to ne jemljem kot problem. So stvari, ki so moje, njegove in so stvari, ki so najine. Ko bova pa živela skupaj, se po število najinih stvari povečalo, kar pa še ne pomeni, da ne bodo ostale tudi tiste, ki bodo samo moje. V zvezi sva jaz, on in midva. Torej, če sem jaz, potem je tudi nekaj mojega in ne njegovega. Samo spoštujeva zasebnost drug drugega. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Freaky je napisala stvari, ki bi jih tudi sama ... torej se mi nitreba matrat in ponavljat isto.
Pa s temle se tudi zelo strinjam:
tmis_ napisal/-a:Prvi korak k iskreni in trdni zvezi (h čemer spada tudi spoštovanje partnerjeve zasebnosti) NI v zaupanju v partnerja ampak v IZBIRA le-tega.

Googi, mene ne bo nihče prepričal, da bi se tvoji prijateljici zgodilo isto, če bi bila v zvezi z zrelim moškim. Nihče. Kako pa ženske vidijo, ocenjujo in koliko RAZMIŠLJAJO o tem, kakšna je dejansko oseba, s katero se odločijo imeti zvezo, je pa nekaj čisto drugega.

Se je sposoben zrelo pogovarjati? Kako odreagira, kadar se v odnosu pojavijo težave? Se zapre vase, zbeži ali se o njih odprto pogovori? Je zanesljiv? Se njegove besede skladajo z njegovimi dejanji? Stoji trdno za svojimi dejanji ne glede na to, kaj mu narekuje okolica? Ima realne želje, pričakovanja glede vajine zveze in glede svoje prihodnosti ali je "večni sanjač"?

Koliko žensk se dejansko o tem vpraša preden se spusti v zvezo?
Zelo malo. Za tak sklep pa mi ni potrebno pogledati dlje od tega foruma.

In argument, da takšnih moških primanjkuje, je smešen. Se pravi imate raje kakršnegakoli kot nobenega? Meni je vseeno, če se brije po jajcih ali ne, če se oblači tako ali drugače, če ima modre ali rjave oči, ... ampak od določenih kriterijev pa hvalabogu nisem nikoli odstopala. No ja, sem. Pri sedemnajstih. Hvalabogu (ali na žalost?) takrat ni bilo forumov, kjer bi travmirala in jamrala, ampak sem se znašla sama. In naslednjič našla boljšega. :wink:

To, da ne berem njegove pošte, mailov, ne čekiram zgodovine na računalniku, ne šarim po mobiju, ... ne pomeni, da imava kup prepovedi, česa ne smeva početi. Poanta je v tem, da me nič ne moti, če bi to počel - na načelni ravni, ker pač nič ne skrivam - , ampak nima potrebe tega početi, ker mi zaupa. In obratno.
Saj to vidiš. Če bi vsakič, ko mu zazvoni mobi, šel v sosednjo sobo, če bi hitro stisnil home page, ko bi me zaslišal, da prihajam, če .... ne, Purple, ne bi ga začela kontrolirat. Ampak s takim tipom, ki nonstop nekaj skriva pred mano, ne bi mogla biti.

Res pa takega nikoli nisem imela. Ali se imam za to zahvaliti sreči, vplivom iz svoje primarne družine ali lastni pameti pri izbiri partnerja - ne vem. Še najmanj je to odvisno od sreče, po moje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
freaky
Kofetarica
Kofetarica

*purple* Eno vprašanje imam. Ti bi najdla en sumljiv sms od njegove prijateljice. Predvidevam, da bi ga o tem povprašala. On ti bi zatrdil, da delaš paniko, da ni nič in je bila samo zajbancija. Kaj bi naredila? Mu verjela ali vohunila naprej?

Še nekaj prej pozabila komentirat.

*purple* napisal/-a:no, jst med tema dvema vidm veliko razliko.

Ali trdiš, da brskanje po njegovih predalih ni početje za njegovim hrbtom? Če misliš, da je, potem imata varanje in vohunjenje skupaj z možnostjo prizadeti partnerja (vsaj) dve skupni komponenti. Torej se lahko primerjata.
Zadnjič spremenil freaky, dne 19. Avg. 2008 19:53, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

kr.ena, freaky in tmis_ kapo dol, povedano je vse kar je za rečt :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Samo neki ne razumem... Zakaj je zveza, ki temelji na zaupanju in iskrenih pogovorih le pravljica? Zakaj ne bi mogla bit resnična? Če so tebi, *purple*, pogovori in zaupanje tuji, potem še ne pomeni, da tudi druge zveze delujejo na način dokaži-zvrti-izvrti-obsodi.

So zveze (med njimi tudi moja), v katerih se da vse rešit s pogovorom. In dokler se partnerja znata pogovarjat, zveza ni obsojena na propad. Mogoče se ti zdo ohinsploh čudno, ampak posledica tega pogovora je tudi medsebojno zaupanje. Zakaj bi se z nekom pogovarjala, če mu ne verjamem niti ene besedice?

In ja...raznorazni dvomi se lahko pojavijo, ampak se tudi takoj razrešijo... Ne boš verjela s čim - s pogovorom :wink: . In ne z vrtanjem v tujo lastnino in preiskovanjem "mesta zločina", ampak z dolgim, iskrenim pogovorom, ki največkrat reši probleme.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

na tem forumu radi obračate besede, opažam :)

MilkyWay napisal/-a:Če so tebi, *purple*, pogovori in zaupanje tuji, potem še ne pomeni, da tudi druge zveze delujejo na način dokaži-zvrti-izvrti-obsodi.

in kje sem rekla, da so mi pogovori in zaupanje tuji?Meni to ni tuje.Midva sva oba zelo komunikativna in si znava zlo hitro vse povedat/se povprašat in to.
Ampak,nisem pa zaslepljena glede določenih stvari, poleg tega pa če bi zelo dvomila bi pač skušala svoj dvom izničit, preden bi ga s čim napadla.
ne pomeni pa to, da bi prebrskala in na glavo orbnila celo njegovos sobo.
glede na to, da tud jst hranim jegove recimo telefonske izpiske doma v skupnem fasciklu z dokumenti, ker on rad zgublja, mi prav dost nebi blo treba preverjat.
MilkyWay...Kadar je blo varanje v igri, še ism slišala, da je tip bejbi med dolgim pogovorom in povpraševanjem to priznal.tko, da....
pač ti delaj tko kot misliš, jaz bom tko kot msilim.

freaky napisal/-a:*purple* Eno vprašanje imam. Ti bi najdla en sumljiv sms od njegove prijateljice. Predvidevam, da bi ga o tem povprašala. On ti bi zatrdil, da delaš paniko, da ni nič in je bila samo zajbancija. Kaj bi naredila? Mu verjela ali vohunila naprej?

vsekakor bi gamalce opazovala še v naprej po tem dokodku, če se mi kej izmika, če je kej drgačen in tko.

Ali trdiš, da brskanje po njegovih predalih ni početje za njegovim hrbtom? Če misliš, da je, potem imata varanje in vohunjenje skupaj z možnostjo prizadeti partnerja (vsaj) dve skupni komponenti. Torej se lahko primerjata.

ženska je vzela izpisek iz smeti!ni brskala po predalih nenič.tudi jaz nebi.
jst ne rabm brskat, lahko vse pogledam brez da bi kogarkoli kaj spraševala.
in enostavno sem še vedno mnenja, da če ti nekdo mal pobrska po predalu ne morš bit tok prizadet, kot če zraven tebe nateguje še eno babo.Jst vidm tukej veeeeliko razliko. :)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

*purple* napisal/-a:ženska je vzela izpisek iz smeti!ni brskala po predalih nenič.tudi jaz nebi.
jst ne rabm brskat, lahko vse pogledam brez da bi kogarkoli kaj spraševala.
in enostavno sem še vedno mnenja, da če ti nekdo mal pobrska po predalu ne morš bit tok prizadet, kot če zraven tebe nateguje še eno babo.Jst vidm tukej veeeeliko razliko. :)

Ta ista ženska je potem tudi poklicala na številke, ki jih ni poznala, da bi preverila, koga je fant klical. TO je narobe.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja pač je to nardila.kaj zdej?nima več kej.takrat ji je to v obupu na pamet prišlo in je blo.
kaj pa je zdej, pa bi res rada vedla, glede na to da se sploh ne oglasi.
tip pa kukr sm razbrala ni vedel, da je ona klicala okrog.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

*purple* napisal/-a:Kadar je blo varanje v igri, še ism slišala, da je tip bejbi med dolgim pogovorom in povpraševanjem to priznal.

Ne govori na pamet. Poznam primer, kjer tip ni zdržal pritiska in je punci priznal.

*purple* napisal/-a:vsekakor bi gamalce opazovala še v naprej po tem dokodku, če se mi kej izmika, če je kej drgačen in tko.

Vprašala sem, ali bi mu zaupala ali vohunila (brez njegove vednosti, mu brala kakšne sms-e ali kaj podobnega) še naprej kljub temu da ti je zatrdil, da je vse v redu. Opazovanje fantovega obnašanja je itak samoumevno.

In še nekaj bi povedala. Jaz ne verjamem v pravljice, verjamem pa v dobre medčloveške odnose brez izdaj. Zame je izdaja to, da fant nekaj dela za mojim hrbtom, kakrkoli že je. In *purple* se ti ne bi počutila prizadete, užaljene, izdane, če bi videla, da ti fant ne zaupa? Da ne verjame tvojim besedam, da so le-te izgubile na teži?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne govorim na pamet.govorim iz tistega kar vidim.
evo trije primeri.
sedimo s kolegom na pjači, nakar u punca pošlje sms, da ne bo več z njim.ksneje izvemo da je že en mesec prej začela se z drugimi poseksavat, pa da to ni samo en bil, ampak več.Kolega je moj dober kolega, ona tud in poslušala sem vse iz obeh strani.zraven naju s fantom sta probala reševat težave, skos jo je spraševal prosil in vse.Nič mu ni zinla.

drugi primer.Moj bratranec.eno leto ga je varala.Jo spraševal, skušal reševat težave (ni pač mislil da ga vara), jo prosil in vse.izvedel je na drug način-sam-

tretji primer:Kolegica ima tipa, kasneje si zraven dobi še enga, fant jo spet prosi, sprašuje ker se mu je zdela čudna in vse.dokler mu ne pokažejo na kompu slike iz bakusa, kako žvali z drugim.

Tolk o tem...

Vprašala sem, ali bi mu zaupala ali vohunila še naprej kljub temu da ti je zatrdil, da je vse v redu.

sej sm povedala.brskala nebi, bi ga pa opazovala.

In *purple* se ti ne bi počutila prizadete, užaljene, izdane, če bi videla, da ti fant ne zaupa? Da ne verjame tvojim besedam, da so le-te izgubile na teži?

Tok zanič kot bi se počutila če bi me prevaral, se nebi počutla če bi kdaj podvomil vame.
Mogoče bi bilo nelagodno, skušala bi rešit težave in mu dokazat da sem samo njegova bila in vedno bom.
nebi pa nardila nekega vika in krika, ker bi s tem samo poslabšala situacijo.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Zakaj ne? Saj si rekla, da včasih potrebuješ dokaz. Tako kot me, ki ne brskamo po stvareh, skušamo iz opazovanja, pogovora ugotoviti, kaj je res. Zakaj potemtakem zagovarjaš brskanje? :wink: Si mogoče zatiskaš oči?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*purple* napisal/-a:MilkyWay...Kadar je blo varanje v igri, še ism slišala, da je tip bejbi med dolgim pogovorom in povpraševanjem to priznal.tko, da....

So ljudje, ki jih razbereš iz obnašanja, načina govora, reakcije...In za zvedet, ali kdo laže ali ne ne potrebuješ ure in ure pogovora. Si že kdaj slišala za barvo glasu, za zenice, za premikanje leve in desne roke...?

*purple* napisal/-a:pač ti delaj tko kot misliš, jaz bom tko kot msilim.

Nihče ne pravi, da moraš delat tako kot ti js pravim... Samo deliva mnenja :wink:

*purple* napisal/-a:in enostavno sem še vedno mnenja, da če ti nekdo mal pobrska po predalu ne morš bit tok prizadet, kot če zraven tebe nateguje še eno babo.Jst vidm tukej veeeeliko razliko. :)

In vmesnega pa ni, ali kaj? :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

freaky napisal/-a:

Zakaj ne? Saj si rekla, da včasih potrebuješ dokaz. Tako kot me, ki ne brskamo po stvareh, skušamo iz opazovanja, pogovora ugotoviti, kaj je res. Zakaj potemtakem zagovarjaš brskanje? :wink: Si mogoče zatiskaš oči?

ja če bi bil čuden in če bi mi bil ornk sumljiv.če bi prebrala en sms, se pogovorila, ga naprej mal opazovala, in če bi bil kasneje mi ornk sumljiv, se mi odmikal in tko, ja takrat bi pa kej pogledala ja.
Kot sm pa že rekla, men nebi blo treba brskat.
nevem zakaj bi si na pdolagi tega zatiskala oči?js si jih ne. :)

navedla sem ti primere, odgovorila nisi nič glede tega.kaj zdaj?

So ljudje, ki jih razbereš iz obnašanja, načina govora, reakcije...In za zvedet, ali kdo laže ali ne ne potrebuješ ure in ure pogovora. Si že kdaj slišala za barvo glasu, za zenice, za premikanje leve in desne roke...?

ej MilkyWay, tok detektivsko pa še nisem izobražena :) Sicer pa spet en moreš trdit zazihr na pdlagi tega kako roko premakne.

In vmesnega pa ni, ali kaj?

primerjali smo te dve strani.če te zanima še kšna, pa kar prašaj. :)
freaky
Kofetarica
Kofetarica

*purple* napisal/-a:Kot sm pa že rekla, men nebi blo treba brskat.

Čaki čaki, en stavek prej si rekla, da bi brskala, če bi bil sumljiv, zdej pa rečeš, da ti ni treba. Odloči se.

*purple* napisal/-a:navedla sem ti primere, odgovorila nisi nič glede tega.kaj zdaj?

Nikoli nisem rekla, da obstajajo samo primeri, kjer fant/punca takoj vse prizna. Se zavedam, da obstajajo. Verjamem pa tudi v ljudi, ki so pripravljeni priznati svojo napako, ko jo zagrešijo. Tisti tvoji primeri (jih bom kar skupaj obravnavala). Krivda ni bila samo na eni strani. Vprašati se je treba, zakaj se je varalo, kaj je manjkalo v zvezi, se je obnašanje punce kaj spremenilo, ji je fant po pogovoru, kjer je trdila, da ni nič, še verjel. Če je dvomil in ga je ta dvom tako razjedal, da zveza ni mogla normalno fukncionirat, potem bi lahko že zdavnaj ukrepal. Če je pa pač verjel in je v zvezi štimalo, ja potem pa jebat ga. Je zvedel in je zdaj končano. Slej kot prej se vse zve. In to brez brskanja.
Zadnjič spremenil freaky, dne 19. Avg. 2008 23:29, skupaj popravljeno 2 krat.
Odgovori