freaky napisal/-a:Ja. Varanje je tako kot "vohunjenje" početje za njegovim hrbtom.
no, jst med tema dvema vidm veliko razliko.
Kje sm to js napisala?
ne vem al si ti al je kera druga.napisano je blo dostkrat.
No, jaz jo pa raje živim. wink Kar še ne pomeni, da ni problemov, da se nikol ne skregava, da ne pride do trenj, da nisva kdaj užaljena, jezna drug na drugega. Ah še zdaleč ne. Pravljica (če že moram uporabiti to besedo) pa je to, da znava reševati padce s pogovorom in kljub prepirom še vedno zaupava drug drugemu. Brez da bi karkoli preverjala.
ok, gremo drugače.
fant se začne čudno obnašat, gre sam lutat naokoli, te odriva stran.tebi se porajajo sumi.aha, vprašala ga boš kaj ga moti i se skušala pogovorit a ne.Ok, ti se boš z njim pogovorila, on ti bo rekel da te neksončno ljudi, ampak da ma težke dneve.Za tvojimhrbtom pa se veselo naskakuje z nekim dekletom.In boš živela pravljico?mislim, da ne.
Ni vse v pogovoru, komunikaciji in zaupanju, res ne.
ampak ok, vi pač verjemite da pogovor reši vse.
Purple, zdej pa js res ne vem, a znaš brat, ker tega js (in tudi ostale punce) nikoli nisem trdila. Js vem, da se to lahko zgodi tudi meni, nič bat, sem dovolj na trdnih tleh. Bom še enkrat povedala. Tudi če se meni to kdaj zgodi, si ne bom rekla, da mi je žal, ker nisem brskala, da bi prej zvedela in končala. Ne, ker uživam v trenutku s fantom in se s tem ne obremenjujem. Če se zgodi, jebat ga, jaz imam čisto vest. To je tisto, kar šteje.
uf, jst bi pa rada prej zvedla, kot pa da me neskončno dolgo veče za nos.Meni bi se vsi lepi trenutki takrat razbledeli in bi videla samo grozo.če me vara, nočem z njim preživljat nobenga trenutka več.
Če bi dvomila v njegove besede, potem najina zveza itak nima več nobenega pomena.
sej sm rekla.domi so kdaj lahko tudi neupravičeni.In izpustit lepo zvezo, zarad dvoma, ki te je razžiral in ker nisi vzela v roke česa kar bi ti dokazalo da so tvoji dvomi zmotni, je brezveze.vsaj meni bi bilo.
Zame so tuje stvari. Ti že sam pridevnik pove: fantove in ne tvoje. Ko bova imela pa skupno stanovanje, pohištvo, avto in druge stvari, ki jih bova kupila s skupnim denarjem, takrat bojo pa to najine. Dokler pa imava mobitel, ki sva ga kupila vsak s svojim denarjem, je pa to moje. Zato je potrebno vprašat, če lahko malce pogleda.
no, midva teh problemov z razdelejevanjem nimava.vse je najino in to je to.ne delava takih selekcij, to ni to.