Slabo...
*očitno bom jutr spet mankala na faksu čeprou vem, da ne bi smela ampak dons res mooorm it vn
*bivši

vse kar se je zgodil u soboto bi najrajš izbrisala iz spomina, učer me je še vs sladek klicu ponoč dons se mi pa tud javt ni mogu... no ja je zdej na ignoru do nadaljnega in mi je čist useen za use
*ne vem kaj se sploh zapletava, če je očitno, da nisva za skupi
*aaa izpiti se bližajo jz se pa tud premaknem ne, spet bo use potekal zadnji dan wihuu (sej ne da sm se od izpita k ga mam u petek že veselo odjavla)
*avtek spet pustila ob robu ceste, ker ne morm normalno do bajte zapelat, zdej loh sam upam, da ga nou kdo poškodoval glede na to, da mam kr eno x registracijo haha
Dobro...
*učer in dons bla na vajah in sm čist brez problema zdržala k ponavad je res najhujš tm 4 ure skupi sedet, govort pa pisat
*u soboto mu njegovo pretvarjanje kako mu je useen ni uspelo in mi je še preveč pokazu kok mu je še do mene
*jz sm se ful bolš pretvarjala čeprou na koncu ni nobenmu ratal in sva si priznala, da tole med nama še zdaleč ni pozabljeno
*dons gremo vn jeeej
*tko k je ena moja sošolka rekla 'z vodko se use pozabi' bom dons ponovno preverla, če to drži
*še tale tedn uživam pol se bom pa res začela učit
*vreme dons, waa kok je sonček šanju, upam, da bo čimdl tko
*fuuul mam že barve
*računalnik sm popravla in zdej spet hitr dela ijaa
Waa končno je enkrat več dobrega kot slabega