Obvelajo še sam une seksualne finte, ko si seksi, a mi nisi takoj dostopna, inteligentna in o tebi še ne ve vsega.. Ah ja. Današnji dečkoti so že prava fantastika 
Obvelajo še sam une seksualne finte, ko si seksi, a mi nisi takoj dostopna, inteligentna in o tebi še ne ve vsega.. Ah ja. Današnji dečkoti so že prava fantastika 
z jupitrom ja ... sej drgač ni bil prav animator, en od staffa pač ..
no, punce, hvala za nasvete ... bom pisala mu ... samo bom pomojem počakala še kak dan ..
Pr nas na maturancu so se vsi skurbali, če prov smo na začetku kao dali neko prisego da se to ne dela. (a ste še kje to imeli?
)
smejte se

moja C košarca definitivno ni bla prednost pr iskanju enga k te bo imu rad.. premajhne ali prevelike, to se vse da spregledat..
To ni res...dobri joski vedno pomagajo. Tut ce si v resni zvezi je vsaka taka stvar plus. Ti pa znajo prinest vec fukfehtarjev(beri: potrebnih pijanih tipov) na pot.Roberta R. napisal/-a:se strinjam..
drugač pa Leilani. joške ti pomagajo lih samo pr tem da dobiš nekoga na žurki.. mal bluziš, lahko greš s kom domov, več pa ne.. govorim iz izkušenjmoja C košarca definitivno ni bla prednost pr iskanju enga k te bo imu rad.. premajhne ali prevelike, to se vse da spregledat..

(glede fukfehtarjev)

)! Všeč so mu pa velike bradavičke
.