Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leilani. »

nevem kaj imajo joški veze pri tem da se en vate zaljubi.. So pa defenitivno +. Dan danes je enga uredo dečkota tak težko dobit in tudi obdržat. Dejstvo je, da so tipi že od nekdaj bili lovci in plen, ki jim bo prelahek jim ne bo zanimiv. Zdej, če ga prehitr spustiš ti ga spele druga. Če ga preveč držiš, ti pa sam uide. Mislim :roll: Obvelajo še sam une seksualne finte, ko si seksi, a mi nisi takoj dostopna, inteligentna in o tebi še ne ve vsega.. Ah ja. Današnji dečkoti so že prava fantastika :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ne, niso. Pa več kot uporabiš fint, hitreje te bo skenslal. Nihče ne mara bit sociološki eksperiment.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

z jupitrom ja ... sej drgač ni bil prav animator, en od staffa pač ..

no, punce, hvala za nasvete ... bom pisala mu ... samo bom pomojem počakala še kak dan ..

Ja, jaz bi mu na tvojem mestu tud pisala. Čist tko nedolžen sms kot je rekla Aloha... Pa boš videla kaj bo.

Je pa res kar pravijo druge punce; in tudi pri nas je blo tako. Jupitrov stuff se rad malo zabava in "druži" s svojimi maturanti. :wink: Pr nas na maturancu so se vsi skurbali, če prov smo na začetku kao dali neko prisego da se to ne dela. (a ste še kje to imeli? :P )

Na splošno moje mnenje o tej temi: ljudje so tako različni da ne moreš posploševat. Eni ful gledajo na videz, drugi ne tolk itd... pač tko je. In se strinjam z jullio_; ne moreš jit po nekem vzorcu, ker smo si ljudje preveč različni.
Uporabniški avatar
*beba*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica MB

Neprebrana objava Napisal/-a *beba* »

lp! samske punce nič se ne sekirat! mlade, samske, (lepe ali ne - same sebi morte bit najlepše - pol boste tut njemu) zakaj bi se sekirale. Ko ravno ne boste pričakovale, bo šel mimo. Končala sem s fantom, s katerim sma bla skupaj 2 leti. Se odločla da bom samska - uživala v svobodi in brez skrbi. Pa je prišel. Kot strela z jasnega. Še boljši. In nisem lepotica. Mam preveč kg, mozolje, itd... rešujeta me smeh in dobra volja :) smejte se :razz: :)
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

se strinjam z *bebo*...nasmeh na usta in kašno iskrico v oči pa bo :D
jst sm se tui obremenjevala ful časa....ampak nihče te ne bo opazu če se boš smilu sam sebi....malo optimizma in samozavesti pa ja vsi premoremo :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

se strinjam..
drugač pa Leilani. joške ti pomagajo lih samo pr tem da dobiš nekoga na žurki.. mal bluziš, lahko greš s kom domov, več pa ne.. govorim iz izkušenj ;) moja C košarca definitivno ni bla prednost pr iskanju enga k te bo imu rad.. premajhne ali prevelike, to se vse da spregledat..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Punce, ne hitet.. nikamo se ne mudi, moj prvi fant in sploh prvi takšni poljubi so se začeli pri 22 letih. Vse nepričakovano, kot strela z jasnega, res. Nekaj dni prej reče kolegivca, če nas dekleta, k smo nonstop hodile po žurih, diskačih, veselicah, karkoli že, res nihče ne opazi. Ja, in res, najman sem pričakovala, oz še pomislila nisem tisti dan na kaj tasega, še dan prej sem imela v glavi, da bom do 30 leta kot izgleda sama, brez sorodne dušce. In priletel je sms, ta sms je biv sms mojga srča... še sva skup pa upam da bova še dolgo, dolgo!!!! :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Roberta R. napisal/-a:js ti rečem, da probi.. ampak ne preveč prčakvat.. pa obvezno sporoči kako je šlo.

evo sms sm poslala, zdej čakam odgovor (če sploh bo) ....

drugače pa sloh nevem, zakaj še odgovarjate delusional .. take oseke je treba ignorirat ...
Let's swim to the moon .....
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Roberta R. napisal/-a:se strinjam..
drugač pa Leilani. joške ti pomagajo lih samo pr tem da dobiš nekoga na žurki.. mal bluziš, lahko greš s kom domov, več pa ne.. govorim iz izkušenj ;) moja C košarca definitivno ni bla prednost pr iskanju enga k te bo imu rad.. premajhne ali prevelike, to se vse da spregledat..
To ni res...dobri joski vedno pomagajo. Tut ce si v resni zvezi je vsaka taka stvar plus. Ti pa znajo prinest vec fukfehtarjev(beri: potrebnih pijanih tipov) na pot.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sej to je blo mišleno s tem :) (glede fukfehtarjev)
drugač pa ja ok.. pomagajo, ampak kokr pr kermu.. maš tut kšne k so jim velike joške minus.. sigurn pa ni to ena od odločilnih stvari, a ti z bejbo boš al ne.. za moje pojme :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Sj Mahagonij prav 'dobri' joški, kaj je pa za koga dobr, je pa čist relativno in s tem se strinjam, da je to tud v resni zvezi plus, da so ti na partnerci všeč (med drugim) tud joški. Drgač pa velki joški še ni enako dobri joški in majhni joški ni enako grdi joški :wink:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

^^ Se čisto strinjam! Eni tipi sploh ne marajo velikih kot eni ne majhnih! Mojmu je pomembna oblika in se zmeraj zgraža ob ozkih joških (ne vem če kdo šteka :D)! Všeč so mu pa velike bradavičke :lach:.

Po moje je tudi pomembna samozavest! To res FUL FUL naredi! Poznam ful primerov, ko so lepe punce samske in malo manj lepe vedno zasedene, ker so zadovoljne s sabo in to tudi izžarevajo!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sej nism hotla rečt, da so velike joške lepe in majhne grde, sam mal narobe sm prebrala Mahagonijev post.
Govorilo se je pa o tem, da ima ena velike joške, kako ne more dobit tipa.. in sem hotla povedat, da joške niso odločilnega pomena za to, a ti dobiš poba al ne.. to je blo vse :D
se pa strinjam s tistim o samozavesti.. čista resnica
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
*beba*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica MB

Neprebrana objava Napisal/-a *beba* »

Enostavno: če gre za sex, imajo joški velik pomen... tisti hip bi morda tip lahko šlatal večje oz. lepše kakorkoli že? kdor pa išče ljubezen, pa je v joškah zagotovo ne bo našel, tako da mu tudi niso tako pomembne. Sicer pa je čist odvisno od tipa. :)
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

jupiter staff so najbolš folk na svetu :D
jebači itaq en več k tadrug ...samo pa gusty prou tekmujeta kdo jih bo več položu pomoje :lol:

drugač pa, eni so iskreni , tko da ...punce če se keri zdi da bi loh kei ratalo , se splača potrudit

sam upam de ne pišemo vse istmu tipu mesičev :P
Odgovori