purple_rain napisal/-a:^^Men je bil pa tale precej všečsam me.
dej mi razloži zakaj ... mogoče ga nisem štekala

sem na koncu prav slabo ostala...se norca delajo iz vseh in vsega

kepka napisal/-a:Zakaj vsaka ne napiše razlago, zakaj ji film ni kul?
To tudi mene zanima. Pr nekterih postih imam obcutek, da avtorce / avtorji filmov sploh niso gledal. Recimo ta:inaa napisal/-a:- terminator (vseh 5685632 delov)
So tocno trije deli in vsi trije razlicni.
p.
inaa napisal/-a:narobe si me razumela. VEM da so samo trije deli (nism pisala u smislu nanizanke al cesa podobnga) samo arni mi najeda pa ful se vlecejo zato taka cifra
Ne, jih ne. Mogoce kvantni misticizem, oziroma to kar ti in boris imenujeta kvantna mehanika, a z njo nima nobene veze.g00fy_qa napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:The Secret ga zmaga.
Ker si oseba, ki za to, da nečemu verjame, rabi to zadevo prijet in vsaj 3x pošnofat, bo mogoče zanimiv podatek, da (med drugim tudi) kvantna mehanika podpira navedbe filma.
Mamma mia je tako blesav film, obup. Jst ga sploh nisem gledal, sem pa videl daljse prizore iz njega. Obup od petja in igranja in zgodba je zelo neumna. Res...miikena napisal/-a:Definitivno Mamma mia.
Ker že tko nisem tip za mjuzikle (vsaj ne filmske) in niti nisem pretirana oboževalka Abbe. Ker mi določene scene sploh niso ble jasne (why the heck se morjo ljudje kr naenkrat vsi pojavit na pomolu v plavutkah in začet pet .. aja, ja, mjuzikl, pa vseen). Ker se (usaj če se prou spomnim) ene pesmi not kr večkrat ponovijo. Ker je blo veeelik več petja, kot sem pričakovala. Ker sem si po polovici filma po vsaki pesmi oddahnila in še preden sm trikrat vdihnla, so spet pel. Ker sem pol še en mesec preklinjala Abbo, sam da sem jo kje slišala.
Mahagonij napisal/-a:Ne, jih ne. Mogoce kvantni misticizem, oziroma to kar ti in boris imenujeta kvantna mehanika, a z njo nima nobene veze.g00fy_qa napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:The Secret ga zmaga.
Ker si oseba, ki za to, da nečemu verjame, rabi to zadevo prijet in vsaj 3x pošnofat, bo mogoče zanimiv podatek, da (med drugim tudi) kvantna mehanika podpira navedbe filma.Mamma mia je tako blesav film, obup. Jst ga sploh nisem gledal, sem pa videl daljse prizore iz njega. Obup od petja in igranja in zgodba je zelo neumna. Res...miikena napisal/-a:Definitivno Mamma mia.
Ker že tko nisem tip za mjuzikle (vsaj ne filmske) in niti nisem pretirana oboževalka Abbe. Ker mi določene scene sploh niso ble jasne (why the heck se morjo ljudje kr naenkrat vsi pojavit na pomolu v plavutkah in začet pet .. aja, ja, mjuzikl, pa vseen). Ker se (usaj če se prou spomnim) ene pesmi not kr večkrat ponovijo. Ker je blo veeelik več petja, kot sem pričakovala. Ker sem si po polovici filma po vsaki pesmi oddahnila in še preden sm trikrat vdihnla, so spet pel. Ker sem pol še en mesec preklinjala Abbo, sam da sem jo kje slišala.
Ful mi je smesno, da imajo zgodbo, da je mat na hcerkino poroko
povabla 3 tipe iz svoje preteklosti, ker ne ve kdo je oce in potem to ugotavljajo kdo je pravi oce njene hcerke etc...in to hocejo predstavit kot nekaj ful romanticnega, neki da bi clovek rekel awww how cute.
Ampak kaj to v resnici pomeni? Da je ta mat fukala 3 razlicne tipe brez kontracepcije v enem mesecu. Kaksna kurba. In to je osnova za romanticen musical.To lahko samo hollywood pogrunta...neodgovorno fukarjenje = romanticno.
Ampak hej...to je v teh casih druzbeno aktualna tema, glede na to da 10% moskih v UK ni bioloskih ocetov pamzev, ki jih futrajo.
densy napisal/-a:the hottie & the nottie - ojoj! sicer nisem celega pogledala, ker mi ga ni uspelo. sva se s fantom družno odločila da se prenehava poneumljati in dolgočasiti
Zgodba govori o tem, da če hočeš povrebati paris moraš najprej osvojiti njeno prijateljico (?). Te prijateljice pa niso mogli narediti normalno grde ampak ji tečejo smrklji iz nosu,.. zabito.. da jih ni sram da kaj takega dajo v javnost..
evo jo