Ma sej ti k izbirajo nimajo pojma Pač oni so sestavili scenarij,ter izbirajo take ljudi ki bi kao pasal v ta scenarij.Me prov zanima kdo bo izbran.Ko smo prišli ven iz prvega castinga,so vsi zame pa še nega rekel da gremo naprej.Jaz sem skadil v prvem krogu za unga pa ne vem.Komisija je popluvala lanske tekmovalce,sem se jim skoraj smejal v fris,saj so jih sami zbrali.Sej v Sloveniji je dost zanimivih ljudi.
Hm..ok, moja kolegica učerej še ni nč zvedla, za danes pa spet ne vem ker je nism nič slišala ker je na faksu. Ko kej zvem, sporočim . Porcelain škoda da tvoja kolegica ni notr pršla. Čeprov po en stran, je mogoče še bolš da ni.
Kaj sm js to vidla, da bodo mel letos neke živale not?
Jau, uboga bitja, če bodo uletela med kšne paciente, k bodo razmišlal sam o tem, kako bi jih na žaru obrnl ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Kaj sm js to vidla, da bodo mel letos neke živale not? Jau, uboga bitja, če bodo uletela med kšne paciente, k bodo razmišlal sam o tem, kako bi jih na žaru obrnl ...
kje si pa to prebrala? 100% je notr u BB pol vegeterjancev in pol vsejedov...in čez neki dni ne bojo meli hrane in jim bo ostalo za jst samo meso!! o to bo kriza
Aloha napisal/-a:Kaj sm js to vidla, da bodo mel letos neke živale not? Jau, uboga bitja, če bodo uletela med kšne paciente, k bodo razmišlal sam o tem, kako bi jih na žaru obrnl ...
:lolJa ma bo res kriza! Boge živalce...Če bodo notr taki pacienti k so bli lani, mislim, da bo treba kšno društvo proti mučenu živali obvestit...da ne bo kšn hrček po pomoti u loncu pristal
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)