jst sem mela do zdej nameščen msn 7.5, ampak ker mi ni hotel glasovni pogovor delat sem pač namestila messenger 8.0(beta verzija). in sploh me noče gor vpisat kr neki piše da treba geslo prevert, pa da naslov ni taprav. pol sem pa zbrisala iz računalnika pa dala verzijo 7.5 nazaj, pa mi še ta ni hotel delat. in sem še to zbrisala in ponovno namestila 7.5 in dela, ampak je angleška verzija,. rada bi verzijo 8.0 ker bi res rada glasovni pogovor. prosim pomagajte kaj naj naredim...pozna kera kakšn link k je res dobra varzija/program... in da bo delalo in me vpisalo...če pa katera slučajno ve, kaj naj naredim da me bo na 8.0 sploh sprejelo so vsi nasveti dobrodošli....
da se naložit vsepovsod...jst sm enkrat gledala po netu, k je blu takrat sm rečeno da pride nova verzija ven....in je blu napisano da ful več novih učinkov, pa nevem...3-D ozadnja kao...pa take...sej napiše vse kar se spomnijo da boš ti ja dol dal...
tle so ene izmed strani kjer lahk dol daš:
kaki dodatki? nismo zdej na modni pisti. temu se rece add-on in med najbolj priljubljenimi je Messenger Plus! drugac pa www.google.com pa napis not msn messenger add-on pa si preber stvari. tok.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)