Amy Winehouse

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Tryanna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tryanna »

Koga briga kaj ona počne, nas bi morala zanimati njena glasba - ki pa je odlična. Droge itak naredijo veliko dobrega za glasbo, ne pa tudi za glasbenika. Žrtve morajo biti.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Na vsak način nas upravičeno briga,kaj ona počne,še posebej tiste,ki njeno glasbo poslušamo,kupujemo!
S svojo glasbo ne prodaja le svoj glas in pesmi,pač pa tudi del sebe,imidž,način kako preživlja čas,skratka za neko medijsko osebnost,so našteti dejavniki še kako pomembni!
Se strinjam,da je njena glasba odlična,štejem se med njene velike fene,poudarjam pa,da njenega načina življenja ne sprejemam,kakor tudi ne uživanja drog!
In ni res,da so droge naredile veliko dobrega za glasbo,poznamo trezne in čiste glasbenike,ki so uspeli in naredili dobro glasbo,tudi brez njih.
In žrtve zato v tem smislu niso potrebne!!!
Uporabniški avatar
liliya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a liliya »

ona ma men fuul dobr glas.. ampak drgač pa čis propada. baje so ji rekl da ma sam še 3 mesce živlenja če bo tko nadaljevala
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

upam,da čimprej umre
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

zakaj že?
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a cacao. »

Ty napisal/-a:upam,da čimprej umre

---> najbol neumen odgovor na temo...get a life.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

kako sploh loh kej tazga napišeš? :eek: :eek:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

PeggySue* napisal/-a:Na vsak način nas upravičeno briga,kaj ona počne,še posebej tiste,ki njeno glasbo poslušamo,kupujemo!

ona prodaja glasbo in ne sebe in to kar ona počne je to absolutno njena stvar ... ne glede na to ali ti kupuješ njeno glasbo ali ne.
Konec koncev kaj pa ima njen življenski stil s tabo in glasbo, ki ti je všeč? saj ne kupuješ njenega življenskega stila ampak glasbo.

predstavljaj si, da delaš v nekem podjetju in ti šef reče, da ker ti plačuje za delo, ima on vso pravico vtikovat se v tvoje osebno življenje. totalen nesmisel.
ker pa je narava dela glasbenikov takšna, da so medijsko izpostavljeni, njihove obraze zaznavaš kot prepoznavne in se s z določenimi 'liki' identificiraš. Vendar to nima nobene veze z njimi ... ampak s tabo... in če ti se odločiš za nakup njihovega cd, še ne pomeni, da si s stem kupila pravico za to, kar oni počnejo v svojem življenju.

...
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

puma napisal/-a:
PeggySue* napisal/-a:Na vsak način nas upravičeno briga,kaj ona počne,še posebej tiste,ki njeno glasbo poslušamo,kupujemo!

ona prodaja glasbo in ne sebe in to kar ona počne je to absolutno njena stvar ... ne glede na to ali ti kupuješ njeno glasbo ali ne.
Konec koncev kaj pa ima njen življenski stil s tabo in glasbo, ki ti je všeč? saj ne kupuješ njenega življenskega stila ampak glasbo.

...

Jaz sem sicer to že napisala pa bom še enkrat - kaj če jaz hočem na njen koncert (ne moreš enačiti cd-ja z živo glasbo), pa ga ona odpove, ker je preveč zadeta, da bi prišla? Pa recimo da grem zaradi tega 200, 300 km daleč? In potem se lahko samo obrnem in grem rekoč, ah, sej useen, sej mam dosti denarja in časa kaj me briga, če je koncert odpadel? Naj se ga zadeva še naprej, bom pač kupovala CDje...
Mislim, da glasbenik brez koncertov ne more obstajati.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Smreka napisal/-a:
puma napisal/-a:

...

Jaz sem sicer to že napisala pa bom še enkrat - kaj če jaz hočem na njen koncert (ne moreš enačiti cd-ja z živo glasbo), pa ga ona odpove, ker je preveč zadeta, da bi prišla? Pa recimo da grem zaradi tega 200, 300 km daleč? In potem se lahko samo obrnem in grem rekoč, ah, sej useen, sej mam dosti denarja in časa kaj me briga, če je koncert odpadel? Naj se ga zadeva še naprej, bom pač kupovala CDje...
Mislim, da glasbenik brez koncertov ne more obstajati.

so koncerti, ki so odpovedani, pa resnični razlogi nikoli niso povedani javnosti ... eni pač nimajo te sreče :D
Vsekakor pa se koncert tiče organizatorjev in na tebi je, ali boš prišla ali ne ... noben te ne sili ... in če je ona zadeta, je to njen problem ... čemu jemanje njenega problema tako osebno, da pa ona mora zarad tebe zdaj odpet brezhibno ...
V primerih ko pa koncert odpade, se je vedno vrnil denar za karto.

hočem izpostavit le dejstvo, da samo zato ker ima neka oseba poklic takšne narave, da je s tem njena osebnost medijsko izpostavljena ... še to ne pomeni, da se vsi ostali sploh lahko vtikujemo v njeno življenje.

Če pa nekdo kupi karto za koncert ali cd, pa s tem ni kupil delčka njene osebnosti ali življenja ... ampak le karto oz cd, tako da res ne vem od kod vam ta ideja, da imaste pravico zahtevati od nekoga nekaj samo zaradi nakupa karte/cd.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Še vedno me nisi prepričala ampak ne bom še enkrat razlagala :)
Mislim to, da ni moj problem če je ona zadeta na koncertu oz. koncert zato odpade... je mal bosa. In ne vem sploh kaj ma pri tem organizator. Mogoče dobim nazaj denar za karto, kaj pa če sem šla zaradi tega na Dunaj?
Skratka ne strinjam se s tabo ampak ok :)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Smreka napisal/-a:Še vedno me nisi prepričala ampak ne bom še enkrat razlagala :)
Mislim to, da ni moj problem če je ona zadeta na koncertu oz. koncert zato odpade... je mal bosa. In ne vem sploh kaj ma pri tem organizator. Mogoče dobim nazaj denar za karto, kaj pa če sem šla zaradi tega na Dunaj?
Skratka ne strinjam se s tabo ampak ok :)

lol zakaj pa bi te želela prepričat :D ... sem izpostavila svoje mnenje, da so mi čudne cvetke ljudi, ki si zaradi nakupa cd ali karte lastijo življenje neke druge osebe ... in se pri tem čutijo upravičene, da to počnejo.

Prav tako mi je prozoren izgovor, češ da greš na dunaj zarad koncerta, ta pa ne izpade ok ... kdo je kriv ... lol ... sama si se odločila da greš in če bodo zastoji na cestah, slabo vreme ali ti pač koncert ne bo sedel ker si ravno takrat dobila menstruacijo,a boš tud za to krivila izvajalca? lol :D
(torej potne stroške ti noben ne bo vrnil, karto pa ... in to je pač riziko, ki ga sprejmeš ne glede al gre za koncert, film ali razstavo).

... v glavnem svoje sem povedala ... vse ostale pritožbe in pohvale pa lahko podate na spetno stran od Amy, kjer sem prepričana da bo z veseljem odgovorila in ustregla željam vsem tistim, ki ste kupili cd in si s tem priborili 5% dovoljenje vmešavanja v njeno življenje :D :D
Hvaležna vam bo če pri tem izdelate še kak strateški plan :D
Hanah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Hanah »

@puma: ne gre se samo za morebiten odpovedan koncert, ampak tudi na splošno za njen povsem negativen odnos do njenih oboževalcev. Enkrat je bila na enem koncertu tako zadeta, da je začela pluvat po ljudeh v prvi vrsti :?

Ne glede na to, kako kvalitetna je njena glasba, si jaz ne zaslužim biti spluvana na njenem koncertu! Me zanima, če bi ti takrat reagirala v smislu: "ah sej je vseeno če sem dobila pljunek v obraz... važno da ona ustvarja dobro glasbo" :?

Sicer pa ona itak ni postala prepoznavna zaradi glasbe, ampak ravno zaradi teh ekscesev. Prej, ko je samo ustvarjala glasbo in ko še ni delala problemov, jo nihče ni poznal, kljub kvalitetni glasbi. Potem pa je začela randalirat in tako čez noč postala slavna širom sveta. Ironično kajne?
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

cacao. napisal/-a:

---> najbol neumen odgovor na temo...get a life.

Hvala to vzamem kot nagrado ;)

Veliko je glupih odgovorov in da je mene doletela čast,to moraš biti res neki posebnega.

Drgač pa od glupega človeka ne moreš prilčakovati pameten odgovor.

Sej pevka je zelo dobra,samo da si načrtno uničuje življenje,ter da jo ob tem spremlja ogromno število mladostnikov,ki želijo biti IN.Ona pa zasluži par mio funtov za svoje nastope,mi kej drugega ne preostane,kot da kej takega napišem.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

najprej neumen odgovor zdej pa še glup izgovor.

ne morš neki takega napisat no. obstaja folk ki se ga zadeva že nevem kolk let, pa še vedno niso mrtvi. js močno upam da se bo deklica vsaj tolko spravla k sebi, da bo začela te svoje heroinske scene skrivat. tko kot vsi ostali zvezdniki:)
Odgovori