mia je bla ful obupana, k jo je punca od fotra naplahtala, da je bla njena mama kurba in je spizdila in ju zapustila. mia je pobegnila iz šole in pustila poslovilno pismo, da je nau nikol več. celina je to pokazala miguelu in on jo je ves paničen šel iskat. un prfoks madariaga je ugotovu, kje je mia in to povedu miguelu. bla je u prkolci od alme in tm jo je pol najdu v alminem objemu, k jo je tolažla. pol je pa alma mogla it stran in sledil je poljuuuubček in potem sta ba oba cela zalublena v drug druzga naprej... in sta se vrnila na šolo.
Js gledam občasno. Sem si pa dol potegnila njihov koncert Live in Rio in mi je ful fajn poslušat in gledat med tem ko sem na orbitreku, s španskimi podnapisi pa še mal španščine ponovim.
Drugače sem si pa tud že dol potegnila ta nov album Empezar desde cero. Mi je kr všeč, še posebej Inalcanzable.
RBD rulz... pa škoda k ne nardijo še DVD od nadaljevanke...na začetku sm sam kolegice poslušala k so vse navdušene razpravlale o tem, zdj sm pa še sama zapadla v Rebelde-manijo (in ponosna sm na to )
aha tku pol tnx drgač jst ful spremlam rbd..musko mi majo vrhunsko..anahi mi je zakon..kaj če bi novo temo o anahi odprl? bom mal pogledala če že obstaja..