Brez ali s kondomom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
[marissa]
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a [marissa] »

puma:
Seveda bi bila druga situacija, če bi ji povedal. Šla bi na zdravljenje in ji najbrž tega ne bi bilo treba dati čez in mogoče ne bi bilo takih posledic, kot so.
Ja jst sm mnenja, da če je moški ali pa tudi ženska okužena, da pa ne bo tako otročji/a in take stvari držal/a zase, ampak to svojemu partnerju zaupal/a. Pa naj gre za prevaro ali karkoli, je v prvi vrsti zdravje. Ne vem no... Meni se pač zdi, da je pomembno, da tudi partner poskrbi zate do neke mere; sama zase pa bo vsaka ženska poskrbela, kakor ve in zna, v vsakem primeru...
Jst vem zase, da kaj takega ne bi nikoli držala zase in sem zelo vesela, da se z mojim strinjava v tem.

Mislim, jst ne razumem, a vi ne bi povedali svojemu partnerju, da vas je strah oz. da imate SPB in da je možno, da ste ga okužili?

No, vsak ima svoj pogled na to. :)
Enyoja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Enyoja »

Jst sm sam z 2 ;)

Z obema je blo premišljeno...pa oba sta bla moja fanta nekoč nekdaj.. :)

Ni mi žal, ker je biu večji užitek :P
Uporabniški avatar
lovekisses
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lovekisses »

brez kondoma sm enkrat sam probala z bivšim pa je bla cela štala ker še nism tabletk jemala. sm pa par dni pred menzo tak da na srečo ni blo kaj hudega...hvala bogu... ja brez kondoma pa redno sam z sedanjim kr tak živima skup pa vse..pa seveda tabletke zraven :D
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterflychek »

s štirimi :oops:
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Z dvema - oba sta mela pred mano samo eno punco (resna zveza).
Sexam brez kondoma z mojim :hearts:, ker JE drugačen filing. Tudi poljubljam se ne z vrečko čez usta :D
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Izjave, kot so: "če sexaš s kondomom je tako, kot da bi lizu sladoled skoz šipo" in podobne mi res grejo ful na živce!¨Js z mojmu že skos s kondomom (na začetku malo brez), pa nama je prav fajn.
Nekatere ste tule mišljenja, da tisti, ki sexamo s kondomom, smo pa prikrajšani, al kako... :?
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

meni je ful boljš brez kondoma.na začetku sva sexala s kondomom, potem pa k se 1x navadiš brez ne bi nikoli več z.vsaj js ne.tista guma mi ni prav nič fajn :D :D
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Ja sori sam men je drgačen filing, če pa ti tega ne občutiš pa to ni moj problem :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

gregalina napisal/-a:pa nama je prav fajn.

A je kdo reku, da sex s kondomom pa ne paše?
Itak da paše, sam men je čist drugačen filing s kondomom, mi pač paše dooost bolj brez, tipom pa tut bolj paše brez (no mogoče se najde kater, ki mu bolj paše s)

gregalina napisal/-a:Nekatere ste tule mišljenja, da tisti, ki sexamo s kondomom, smo pa prikrajšani, al kako... :?

Draga od kod si pa to potegnila? To je čist vajina odločitev in super, da uporabljata kondom. Sej sem tud js včasih sexala s kondomom in je bil adijo dobr sex - sam zdej sem se navadla brez in mi je pač čuden (mi je drugačen občutek, definitivno boljši)
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

...
Zadnjič spremenil muffin, dne 14. Dec. 2007 20:46, skupaj popravljeno 1 krat.
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Zadnč sva z mojim u bazenu brez :oops: Upam, da nau nč, pa sej sva čis na kratko sam za filing ...ja, hudič je, če nisi več na tabletkah - se hitr spozabš... :roll:
Aja, mi je pa drgač isti filing z al pa brez, edin njemu ni :P logisch edin sovražm tisto žiučno natikanje gumice... :evil:
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

do zdaj brez z enim, od u3 naprej pa mislim, da bo z dvema... *love*
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

1 :D in bo tut tko ostal
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Brez sem samo z mojim dragim. Upam, da je tudi zadnji.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

[marissa] napisal/-a:Meni se zdi brez potrebe testirati, če nimaš nobenih razlogov, znakov SPB oz. katere druge bolezni.

Ne napadam te, ampak mi je ta stavek pač zanimiv, zato ga tudi citriram.

Znaki SPB so opazni pri npr.
- sifilisu ( izpuščaji, razjeda), sifilis se da pozdravit, če se ga ne, lahko človeku pusti trajne posledice

- raznorazna vnetja jajčnikov in maternice (rjavkasti ali krvav izcedek, bolečine), se da pozdravit, če se ne lahko pride do neplodnosti

- sramne uči (srbenje), se jih da odstranit

- gonoreja (vnetje jajčnikov), se da pozdravit

- genitalne bradavice ob spolovilu, katere se odreže, so pa občutljive in zaradi tega ima posameznik lahko večje možnosti za raka

- trihomoniaza (zelenskasto rjav, smrdeč izcedek), se da pozdravit, možnosti so, da prihaja do težav z jajčniki ipd

- kandidaza (čudni izcedki), se da pozdravit

Tukaj so osnovni SPB, kjer so simptomi praviloma vidni že hitro po odnosu z človekom, ki je okužen in tudi na ginekološkem pregledu ginekolog te simptome opazi in jih lahko zdravi.

Kaj pa Hepatitis B in hepatitis C??
Vsakdo daje premalo pozornosti ravno na hepatitisa vrste B in C. Za oba je dovzeten prav vsak, saj se za dosti ljudi sploh ne ve, da ga imajo/imamo. In ne prenaša se ne eden in ne drugi samo z spolnimi odnosi (se pa najpogosteje).
Zavedanje Slovencev je čisto preveč zapečkarsko, saj še vedno večina misli, da je hepatitis prisoten samo v Afriki v ZDA in na vzhodu. Pa ni.

Verjemite, Hepatitisa ne dobijo samo kurbe, homuseksualci in narkiči, zato so preventivna testiranja dobrodošla za vsakega (in za tiste, ki jim je bolj nerodno, so tudi anonimna).

Simptomi in enega in drugega se pojavijo ponavadi ko je že precej prepozno (in je zaradi prenašalca okuženih že x oseb lahko). Vsak, ki ima ta virus je lahko brez kakršnihkoli znakov po več 10let.

Zato, četudi ni simptomov, testiranje ni nikoli odveč.
Zadnjič spremenil Tonja, dne 04. Sep. 2008 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori