Res pa je tudi, da so neki minimalni kriteriji. Posoda mora bit oprana. Sicer smrdi, nimaš si druge za vzet in porabljene kam odložit. Perilo mora bit oprano. Enkrat na tedn je treba tla vsaj posesat in očistit kopalnico. Sicer se nabira svinjarija. To so stvari, ki so nujne, če hočeš kolikor toliko znosno živet. Potem sem spada še likanje oblačil, če nosiš takšna oblačila, ki jih je potrebno likat. Pa sajenje rožic vsako pomlad, njihovo vsakodnevno zalivanje čez poletje. Pa izredni dogodki, kot je čiščenje hladilnika in pečice. Generalka 2x letno.
Avto mora bit izpraven. Vozen. In znosno čist. Kar pomeni, da je čisto dovolj, če se ga (ob normalni uporabi) posesa in opere enkrat na 14 dni. Glancanje avta, poliranje in podobne budalavščine štejem pod enako nepotrebne stvari v življenju, kot vsakodnevno brisanje prahu. To je čisto preseravanje - astmatiki in podobni bolniki seveda izključeni.
Internet enkrat nastaviš, potem nimaš več kaj. Ko je urejeno in zadeva laufa, kaj boš kr naprej popravljal? Če do česa pride, da je treba na novo sistem gor naložit, je to podobno izreden dogodek kot čiščenje pečice in hladilnika. Ne delaš tega vsak dan, niti vsak mesec. Tu pa tam se pa zgodi, da je treba kaj porihtat.
Glede daljšega ostajanja v službi - kdo pa pravi, da moraš bit dalje tam? Če imaš ambicije, fajn za tebe, ampak to je tvoja stvar, ne moja. Jaz si tudi želim v glasbeno šolo, pa ne bom zarad tega pustila doma stanovanja plesnet.